ΑρχικήinetΜπορείτε να αγοράστε τα τηλέφωνα Microsoft Lumia σε πολύ-χαμηλές τιμές

Μπορείτε να αγοράστε τα τηλέφωνα Microsoft Lumia σε πολύ-χαμηλές τιμές

Ένα είστε μακροχρόνιος παρατηρητής της Microsoft, ίσως έχετε ακούσει τις φήμες που λέγανε ότι η εταιρεία θέλει να διακόψει το σήμα της Lumia εντελώς, αφού η εταιρεία πιστεύεται ότι προσπαθεί να πουλήσει τα υπάρχοντα αποθέματα της πριν την δημοσιοποίηση αυτής της απόφασης.

Microsoft

Ενώ είναι δύσκολο να πούμε αν αυτό είναι πράγματι το σχέδιο ή όχι, η Microsoft προσφέρει εκπτώσεις για την σειρά της Lumia για πολλούς μήνες τώρα, κα σήμερα είναι η σειρά των Ηνωμένων Πολιτειών να πάρει την ευκαιρία να αγοράσει τις ναυαρχίδες σε χαμηλότερες τιμές.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι το Lumia 950, το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας από το Microsoft Store για μόλις $ 249. Αυτή είναι μια έκπτωση των $ 150, σε σχέση με την αρχική τιμή που ήταν $ 399.

Το τηλέφωνο έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών και κάμερα των 20 megapixel, 32 GB αποθηκευτικό χώρο και τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 808, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα chip σε κινητές συσκευές- δεν είναι τόσο καλό όσο το Snapdragon 820 στο Alcatel IDOL 4S, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Αν θέλετε την μεγαλύτερη έκδοση, το Lumia 950 XL πωλείται στα $ 299, με έκπτωση δηλαδή  $ 200 από την αρχική του τιμή που ήταν $499.

Αυτή τη φορά, το τηλέφωνο έρχεται με οθόνη 5,7 ιντσών, Snapdragon 810, 32GB αποθηκευτικό χώρο και 3GB μνήμη RAM. Η κάμερα έχει 20-megapixel ανάλυση και φυσικά φλας.

Είναι αυτονόητο ότι και τα δύο τηλέφωνα τρέχουν τα Windows 10 και είναι αρκετά καλές επιλογές για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα τηλέφωνο που θα υποστηρίζει επερχόμενα OS update.

Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές αυτές είναι διαθέσιμες μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οπότε καλύτερα να βιαστείτε αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο Lumia. Δυστυχώς δεν είναι ακόμη γνωστό τι θα συμβεί αφού η Microsoft ξεμείνει από Lumias, αφού οι άνθρωποι με γνώση στο θέμα λένε ότι αυτό είναι το τελευταίο βήμα για τη δολοφονία της μάρκας.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS