ΑρχικήinetΔιέρρευσαν τα σχέδια του Nokia C1 και δείχνουν εντυπωσιακό σχεδιασμό

Διέρρευσαν τα σχέδια του Nokia C1 και δείχνουν εντυπωσιακό σχεδιασμό

Η Nokia αναμένεται να αποκαλύψει το πρώτο αληθινό smartphone Android της το επόμενο έτος και κάποιες φήμες υποστηρίζουν ότι η συσκευή έχει πραγματικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Το επικείμενο τηλέφωνο δεν θα σας απογοητεύσει, όσον αφορά το σχεδιασμό του, όπως δείχνουν τα σχέδια παραγωγής που διέρρευσαν.

Nokia

Η διαρροή των σχεδίων παραγωγής έγινε στο κινεζικό δίκτυο Weibo (μέσω GizmoChina) και δείχνει το smartphone σε ένα μπορντό χρώμα με μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Εικόνες δείχνουν ότι το τηλέφωνο έχει μια οθόνη υψηλής αναλογίας σε σχέση με το μέγεθος του τηλεφώνου, αφού η οθόνη φαίνεται να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης στον μπροστινό πάνελ.

Οι εικόνες φαίνεται να απεικονίζουν μια προκαταρκτική μελέτη, παρά μια πραγματική συσκευή. Ωστόσο, οι πρόσφατες φήμες έχουν δείξει ότι η Nokia έχει ήδη κατασκευάσει το πρωτότυπο σχέδιο του C1, το οποίο σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα σύντομα.

Φαίνεται επίσης ότι θα έρθει με power κουμπιά και rockers έντασης στο πλάι, καθώς και θύρα USB Type-C στο κάτω μέρος και ένα βύσμα ήχου 3.5mm. Το smartphone αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο και η Nokia ενδέχεται να κυκλοφορήσει μια Windows 10 Mobile παραλλαγή του Nokia C1 σε επιλεγμένες αγορές.

Το  πολυαναμενόμενο C1 της Nοkia δεν θα σας απογοητεύσει, όσον αφορά τα specs του. Αναμένεται να τρέξει έναν Snapdragon 830 SoC και θα έρθει σε πολλές παραλλαγές, ανάλογα με τον χώρο αποθήκευσης. Το Nοkia C1 θα μπορούσε να έχει 32GB, 64GB και 128GB χώρο αποθήκευσης αλλά η ικανότητα μνήμης RAM θα πρέπει να περιορίζεται στα 4GB σε όλες τις παραλλαγές.

Το smartphone επίσης θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3,210mAh και θα έχει διπλή-πίσω κάμερα 12 και 16MP αισθητήρες, μαζί με ένα τριπλό LED φλας Xenon για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μπροστινή κάμερα αναμένεται να φτάσει τα 5MP. Η Nοkia αναμένεται να κυκλοφορήσει το C1 με λειτουργικό Android 7.1.1 Nougat, πιθανότατα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=tOuc6S8lZU4″ width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS