ΑρχικήinetΤα απόρρητα σχέδια του Galaxy S8 κινδυνεύουν να κλαπούν.

Τα απόρρητα σχέδια του Galaxy S8 κινδυνεύουν να κλαπούν.

Το φιάσκο με τα φλεγόμενα Galaxy Note 7 έχει θορυβήσει την νοτιοκορεάτικη εταιρεία η οποία ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει το εξιλεωτικό Galaxy S8 σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν επιθυμεί να διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με την νέα συσκευή. Δυστυχώς όμως η Samsung αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα απορρήτου τον τελευταίο καιρό.Galaxy S8

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας ένα προσωπικό e-mail του Koh Dong-Jin προς τους υπαλλήλους του που εξέφραζε την λύπη του για τις απόπειρες παραβίασης δεδομένων της εταιρείας από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Η εταιρεία έχει βιώσει ήδη μια παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν η οποία απέβει  μοιραία για τις επιχειρηματικές τις δραστηριότητες. Προφανώς το δημοσιοποιημένο e-mail αποδεικνύει ότι η εταιρεία έχει ακόμα σαφείς ελλείψεις στον τομέα της διαδικτυακής ασφάλειας και οφείλει να επικεντρωθεί στην αποφυγή παραβιάσεων δεδομένων και την τήρηση του απορρήτου και της ιδιωτικότητας των υπαλλήλων της. Ειδικά τώρα που προγραμματίζεται η κυκλοφορία του πολυσυζητημένου Galaxy S8 το οποίο έρχεται για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών , η κερδοσκοπία απέναντι στο κολοσσό βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Samsung διεξήγε έρευνα όλο αυτό το διάστημα για να ανακαλύψει την αιτία των φλεγόμενων συσκευών που προξένησαν σοβαρούς σωματικούς τραυματισμούς στου καταναλωτές της. Η έρευνα αυτή ολοκληρώθηκε και τα πορίσματα της μεταφέρθηκαν σε εξωτερικά εργαστήρια ( όπως το Korea Testing Laboratory και το  UL)  για επαλήθευση των αποτελεσμάτων.

Στο μεταξύ, οι φήμες για το νέο Galaxy S8 οργιάζουν, με την πιο πρόσφατη να υποστηρίζει ότι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Επιπλέον, το smartphone πιθανότατα να διαθέτει επίπεδη οθόνη 5,7 ιντσών, θύρα USB Type-C και Exynos 9.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS