ΑρχικήinetΤα Galaxy C5 Pro και C7 Pro σύντομα κοντά σας!

Τα Galaxy C5 Pro και C7 Pro σύντομα κοντά σας!

Όπως σας έχουμε πληροφορήσει και σε προηγούμενο άρθρο μας τα Galaxy C5 Pro και C7 Pro αποτελούν δύο νέες Android συσκευές που αναμέναμε να παρουσιαστούν φέτος αρχικά στην Κίνα και στην συνέχεια πολύ πιθανό και στις υπόλοιπες χώρες. Δυστυχώς όμως για άγνωστους λόγους τα δύο πολυσυζητημένα smartphones θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο του 2017. Σύμφωνα με φήμες, οι συσκευές θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση  CES2017 η οποία έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του Ιανουαρίου στο Λάς Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.Galaxy C5 Pro

Παρ’ ολ’ αυτά όσοι από εσάς ανυπομονείτε να μάθετε τα πάντα για τις νέες συσκευές δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο πια καθώς η TENNA, η κινέζικη Ρυθμιστική Επιτροπή, επιβεβαίωσε την κυκλοφορία τους ενώ η Samsung δημοσίευσε τον κατάλογο με τις προδιαγραφές καθώς και μερικές φωτογραφίες.

Βασιζόμενοι στις φωτογραφίες μπορούμε να συμπεράνουμε με ακρίβεια ότι τα smartphones θα διαθέτουν μεταλλικό σώμα καθώς και home button. Επίσης πλέον επιβεβαιώνονται όλες οι φήμες σχετικά με τις προδιαγραφές των Galaxy C5 Pro και C7. Συγκεκριμένα, το Galaxy C7 Pro θα τροφοδοτείται από έναν 2.2GHz οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 626 επεξεργαστή, μνήμη 4GB  RAM και είτε 32GB ή 64GB εσωτερική μνήμη μέσω κάρτας microSD. Θα διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση full HD (1080), κάμερα 16-megapixel με LED flash και εγγραφή βίντεο 4K καθώς και μια αξιοπρεπή 3.300 mAh μπαταρία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα smartphones θα τρέχουν σε Android 6.0.1 Marshmallow λογισμικό. Έχουν διαρρεύσει βέβαια και αρκετές φήμες που θέλουν την Samsung να αναβαθμίσει το ένα από τα δύο κινητά σε Android Nougat, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS