ΑρχικήinetΈνα 11χρονο κορίτσι, κερδίζει το διαγωνισμό doodle

Ένα 11χρονο κορίτσι, κερδίζει το διαγωνισμό doodle

 

d4g_logo_global-min-doodleΗ Google θα παρουσιάσει μια εικόνα που σχεδιάστηκε από ένα 11χρονο κορίτσι ινδικής καταγωγής, ως doodle της στην Ημέρα του Παιδιού (14 Νοεμβρίου) για την Ινδία.

Η μαθήτρια της έκτης τάξης του δημοτικού, Anvita Telang, κέρδισε τον Εθνικό Doodle4Google διαγωνισμό, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Η ζωγραφιά της, με τίτλο, «Αν θα μπορούσα να διδάξω κάτι σε κάποιον, αυτό θα ήταν” έλαβε πάνω από 100.000 ψήφους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ημερών.

Η Telang, μαθήτρια στο σχολείο VIBGYOR, της Pune, απεικονίζει πρασινάδες, νερό, τη θαλάσσια ζωή, μπαλόνια και άλλες όμορφες εικόνες στη ζωγραφιά της με το μήνυμα ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να απολαύσουμε την κάθε στιγμή.

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f282197%2fscreen_shot_2016-11-11_at_7-52-19_pm

Η Google έχει τρέξει διαγωνισμούς για τα doodle της (τα ειδικά εικονίδια με το μήνυμα που βλέπετε πάνω από τη γραμμή αναζήτησης στην αρχική σελίδα) από το 2009 στην Ινδία. Σε μια δήλωση της στον Τύπο, η εταιρεία είπε ότι αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να “γιορτάσει και να προωθήσει τη δημιουργικότητα, το πάθος και τη φαντασία στους νεότερους χρήστες μας.”

Αρκετοί άλλοι συμμετέχοντες είχαν επίσης επαινέθηκαν για τις υποβολές τους. Μερικά από τα σχέδια τους απεικόνιζαν σκηνές του Ινδικού κλασικού χορού, τη νοηματική γλώσσα, την κηπουρική και τα βιβλία. Οι μαθητές της Ινδίας δείχνουν συνήθως ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τους διαγωνισμούς της Google.

Η Google δήλωσε ότι φέτος συμμετείχαν στο διαγωνισμό παιδιά από πάνω από 50 πόλεις. «Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τα μηνύματα που αυτά τα νεαρά μυαλά επιθυμούν να περάσουν με αυτή τους τη δημιουργικότητα. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός.» δήλωσε ο Sapna Chadha, ο επικεφαλής του μάρκετινγκ της Google India.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS