ΑρχικήinetΟ μαγικός κόσμος των Windows 10: Part 2

Ο μαγικός κόσμος των Windows 10: Part 2

Σίγουρα τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες των Windows 10 είναι αρκετές. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πέντε από αυτές που ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμες.Windows

Recovery drive

Ο υπολογιστής σας λειτουργεί άψογα; Τέλεια, ώρα να δημιουργήσετε ένα Recovery drive στα Windows 10. Πληκτρολογήστε στο πλαίσιο αναζήτησης “Create a recovery drive” και θα σας οδηγήσει στην κατάλληλη λειτουργία. Για να δημιουργήσετε ένα απλό Recovery drive χρειάζεστε USB drive μεγέθους 512MB ενώ για να συμπεριλάβετε και ένα αντίγραφο 64-bit των Windows 10 χρειάζεστε τουλάχιστον 16GB USB drive.

Ψάχνοντας τις IP’s

Πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνετε στο Control Panel για να βρίσκετε πληροφορίες για τις IP’s που θέλετε. Οι πληροφορίες βρίσκονται στο Task Manager το οποίο εμφανίζεται αν πληκτρολογήσετε ταυτόχρονα Ctrl+Shift+Esc. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “performance tap” και πληκτρολογήστε τον network adapter που θέλετε να πάρετε πληροφορίες.

Επιλογή διαφορετικού λογαριασμού

Κατά την διάρκεια της εκκίνησης δημιουργήσατε Microsoft account αλλά τώρα επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ένα τοπικό. Ακολουθήστε τα εξής βήματα: Αρχικά επιλέξτε “settings>accounts> Your email and accounts” και αφού επιβεβαιώσετε ότι χρησιμοποιείτε Microsoft λογαριασμό κάντε κλικ στο “Sign in with a local account instead.” Πληκτρολογήστε στον τοπικό λογαριασμό νέο “user name”, “password” και “password hint”. Τέλος αποσυνδεθείτε από τον Microsoft λογαριασμό σας και συνδεθείτε στον τοπικό.

Network Status page

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές των Windows 10 είναι το Network Status page το οποίο δείχνει την κατάσταση της τρέχουσας σύνδεσης δικτύου. Μπορείτε να το βρείτε ακολουθώντας τα εξής βήματα: Settings > Network & Internet > Status.

Favorite Folders

Θέλετε γρήγορη πρόσβαση στους αγαπημένους σας φακέλους κάνοντας απλά ένα κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας; Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος ακολουθώντας τα εξής βήματα: “Settings > Personalization > Start” στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Choose which folders appear on Start” για να επιλέξετε τους φακέλους που επιθυμείτε.

Ελπίζουμε ο “Μαγικό κόσμο των Windows 10” να σας φάνηκε χρήσιμος.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS