ΑρχικήinetΟ drone Shooting Star εγκαινιάζει μια εκπληκτική παράσταση φωτός

Ο drone Shooting Star εγκαινιάζει μια εκπληκτική παράσταση φωτός

intel-drone-500-gwr_tcm25-449893

Η Intel έχει αυτή την εβδομάδα ξεκινήσει έναν νέο προγραμματιζόμενο drone, που έχει τη μορφή ενός διάττοντος αστέρος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργεί ψυχαγωγικά θεάματα με φως!

Η Intel χρησιμοποίησε 500 από τους drones διάττοντες αστέρες (Shooting Star) για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σόου με φώτα για την έναρξη του νέου quad copter της που ζυγίζει μόλις 280 γραμμάρια.

Η Intel έχει συνεργαστεί με τη FAA για να λάβει μία απαλλαγή Waiver 107, έτσι ώστε να μπορέσει να πετάξει αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, σαν ένα στόλο με έναν πιλότο, το βράδυ στις ΗΠΑ και έχει εξοπλίσει τον μικρό drone της με μία σούπερ ελαφριά δομή και σχεδόν απεριόριστους συνδυασμούς χρωμάτων. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία:

“Ο στόλος προγραμματίζεται εύκολα, συναρμολογείται και λειτουργεί για να δημιουργήσει μία όμορφη χορογραφία από φωτεινές εικόνες στον νυχτερινό ουρανό για μια νέα καταπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Χρειάστηκε αυτοματοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας animation με τη χρήση μιας εικόνας όπως και γρήγορος υπολογισμός του αριθμού των drones που πέταξαν, ώστε να προσδιοριστεί που θα πρέπει να τοποθετηθούν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και να διαμορφωθεί ο συντομότερος τρόπος για να δημιουργήσει την εικόνα στον ουρανό.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο Intel Shooting Star Drone μπορείτε να επισκευτείτε  την επίσημη ιστοσελίδα της Intel και να μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με το λανσάρισμα του νέου αυτού μοντέλου της εταιρείας.

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε το φαντασμαγορικό θέαμα των drone στον νυχτερινό ουρανό των ΗΠΑ και να πάρετε μια ιδέα σχετικά με τις δυνατότητες του Shooting Star:

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS