ΑρχικήinetΤο AT & T «πέφτει» και αφήνει τους χρήστες εκτός δικτύου

Το AT & T «πέφτει» και αφήνει τους χρήστες εκτός δικτύου

att-network-outage-χρήστες

Ο αμερικανικός πολυεθνικός όμιλος τηλεπικοινωνιών AT & T, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τεράστια διακοπή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διακοπή κατέστησε δύσκολο για τους χρήστες AT & T να πραγματοποιούν ή να λαμβάνουν κλήσεις με την AT & T ή κάποιο άλλο δίκτυο των ΗΠΑ. Μερικοί συνδρομητές έχουν επίσης αναφέρει προβλήματα με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με αναφορές, οι υπηρεσίες της AT & T είναι επί του παρόντος στην Καλιφόρνια, το Χιούστον, το Μαϊάμι, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Ντάλας, το Mountain View, τη Νέα Υόρκη και σε άλλα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εταιρεία δεν έχει εκδώσει καμία δήλωση σχετικά με τη διακοπή. Το πρόβλημα είναι έντονα διαδεδομένο προκαλώντας απογοήτευση μεταξύ των συνδρομητών AT & T οι οποίοι εκφράζουν στο Facebook και το Twitter την οργή τους.

Το πρόβλημα διακοπής της AT & T επιδεινώνεται από το γεγονός ότι οι χρήστες καλούν τις γραμμές υποστήριξης AT & T και το 611 δεν είναι σε θέση να προχωρήσει, λόγω της διακοπής.

Σε αυτό το σημείο, μόνο οι τοπικές και υπεραστικές τηλεφωνικές υπηρεσίες εξ αποστάσεως και οι υπηρεσίες κινητής φάνηκαν να επηρεάζονται από αυτή τη διακοπή, ενώ οι υπηρεσίες του Broadband Internet φαίνεται να λειτουργούν κανονικά. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες φαίνεται ότι αντιμετώπισαν πρόβλημα με την περιήγηση στο Internet.

Για τους αμύητους, η AT & T προσφέρει τοπικές και υπεραστικές τηλεφωνικές υπηρεσίες, ευρυζωνικό internet και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η AT & T έχει σχεδόν εθνική ασύρματη κάλυψη. Διαδίκτυο και τοπικές τηλεφωνικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες περιοχές και χρησιμοποιούν DSL ή Fiber (Uverse) τεχνολογία.

Η διακοπή έρχεται μετά τη μαζική διακοπή του Διαδικτύου στις 21 Οκτωβρίου που προκλήθηκε από μια επίθεση DDoS για τον πάροχο DNS, Dyn. Η επίθεση DDoS κατέβασε στο Internet σε ολόκληρες τις Δυτικές και Ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες παρεμποδίζοντας τους χρήστες να συνδεθούν σε ιστοσελίδες όπως το Twitter, το Spotify, το Reddit κλπ

Η διακοπή μπορεί επίσης να ανησυχήσει τους επενδυτές καθώς η AT & T και η Time Warner συγχωνεύονται για να σχηματίσουν μία μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Αναμένουμε και νέες εξελίξεις στην υπόθεση, η οποία φαίνεται να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS