ΑρχικήinetYouTube Export: Eφαρμογή για να αποθηκεύετε playlists

YouTube Export: Eφαρμογή για να αποθηκεύετε playlists

Το YouTube Export είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια σειρά από βίντεο που περιλαμβάνονται σε μια λίστα αναπαραγωγής του YouTube και να τα αποθηκεύσετε σε μορφή text ή html.

public-drum_basic_article-112604-main_images-youtube-2x1-800

Είναι ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τοπικά τις αγαπημένες σας playlists και να τις έχετε εύκαιρες εάν για παράδειγμα χρειαστεί να θυμηθείτε το όνομα ενός τραγουδιού. Εκτός από αυτό το ΥouTube export μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την προβολή όλων των λιστών αναπαραγωγής που δημοσιεύτηκαν από έναν συγκεκριμένο χρήστη.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα εύχρηστο interface, παρέχοντάς σας απλές και σαφείς επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε την ακριβή διεύθυνση URL της λίστας αναπαραγωγής που θέλετε να κατεβάσετε, είτε χειροκίνητα, είτε με copy-paste, και να πατήσετε “Refresh”.

Tα βίντεο από την λίστα αναπαραγωγής θα εμφανιστούν στο κύριο παράθυρο του YοuTube Export, παράλληλα με την διάρκεια, το URL και τον τίτλο τους. Κάνοντας δεξί κλικ στη λίστα που έχει δημιουργηθεί, εμφανίζεται ένα μενού με το οποίο μπορείτε να αντιγράψετε το περιεχόμενο της λίστας στο clipboard σας.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως το Y0uTube Export σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τις λίστες αναπαραγωγής ενός συγκεκριμένου χρήστη, αρκεί φυσικά να πληκτρολογήσετε το όνομα του. Κάθε λίστα αναπαραγωγής εμφανίζεται σε ξεχωριστή καρτέλα η οποία δείχνει το URL, τον τίτλο και τη διάρκεια του κάθε βίντεο.

Υπάρχουν δυο επιλογές όσον αφορά το export των playlists: Μπορείτε να τις αποθηκεύσετε ως «tab-delimited text» αρχείο ( σε μορφή TXL) ή σε έγγραφο HTML. Φυσικά μπορείτε να ελέγξετε και τα δύο και η εφαρμογή να λειτουργήσει αναλόγως.

Το YοuTube Export μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για τους χρήστες του YouTube που θέλουν να δημιουργήσουν τοπικά αντίγραφα των αγαπημένων τους λιστών. Χάρη στο απλοϊκό του interface μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την εμπειρία του.

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS