ΑρχικήinetΗ LeEco κάνει το ντεμπούτο της με τηλεόραση ...85-ιντσών!

Η LeEco κάνει το ντεμπούτο της με τηλεόραση …85-ιντσών!

Τώρα η  LeEco λανσάρει τηλεοράσεις με το όνομα της και ποντάρει σε high- end τεχνολογία με επιθετικές τιμές. Οι πρώτες τέσσερις θα πωληθούν στο site της εταιρείας, LeMall, τον Νοέμβριο.

LeEco

Το πιο αξιοσημείωτο είναι η 85- ιντσών τηλεόραση που ονομάζεται uMax85 η οποία κοστίζει $5.000. Αυτή είναι μια τεράστια τηλεόραση που κοστίζει πολλά χρήματα αλλά με την προοπτική  ότι οι παρόμοιου μεγέθους τηλεοράσεις της Samsung και της Sony θα κοστίζουν περίπου $3,000 περισσότερα και δεν θα διαθέτουν το είδος των high- end βελτιώσεων εικόνας που χρησιμοποιούνται στην LeEco.

Η uMax85 θα έχει μια πλήρη σειρά local dimming (FALD) οπίσθιου φωτισμού με 448 ζώνες, περισσότερες από κάθε τηλεόραση που έχουμε συναντήσει, συμπεριλαμβανόμενης και της σειράς Vizio και της Hisense H10 ( η Sony Z9D μπορεί να έχει περισσότερες, αλλά η Sony δεν μιλάει). Η FALD προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες LCD. H LeEco υποστηρίζει το 90 τοις εκατό της κάλυψης του χρωματικού χώρου  DCI-Ρ3 το οποίο είναι αξιοπρεπές αλλά δεν προσφέρει τόσο καλή ποιότητα εικόνας όσο οι οθόνες OLED ή LCD που χρησιμοποιούν κβαντικές κουκίδες.

Όπως οι LG και οι Vizio τηλεοράσεις, οι uMax85 υποστηρίζει και τα δύο πρότυπα δυναμικού εύρους (HDR), Dolby Vision και HDR10. Στα τεστ μας δεν έχουμε βρει κανένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα του ενός σε σχέση με το άλλο, αλλά γενικά είναι καλό για μια τηλεόραση να υποστηρίζει και τις δύο μορφές.

Η  LeEco επίσης έχει 4GB μνήμη, 64GB RAM και επεξεργαστή quad-core. Το SmartTV σύστημα της είναι το σύστημα Google Andoid τηλεόρασης το οποίο σημαίνει ότι έχει πρόσβαση σε όλα τα app στο Android κατάστημα της τηλεόρασης.

Το επίσημο site της εταιρείας θα κάνει περιορισμένες εκπτώσεις ($1,000 στην 85- ιντσών, $200 στις μικρότερες) για αυτούς που θα εγγραφούν εγκαίρως στο “flash sale” στις 2 Νοεμβρίου. Οι εκπρόσωποι της LeEco δεν έχουν ενημερώσει την CNET για το πότε θα λήξουν οι εκπτώσεις.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS