ΑρχικήinetΤο Kodak Ektra smartphone μπορεί απλά να είναι μια φωτογραφική μηχανή

Το Kodak Ektra smartphone μπορεί απλά να είναι μια φωτογραφική μηχανή

Πάμε σε ένα φρέσκο νέο: έρχεται νέο τηλέφωνο από την Kodak!Kodak

Η ψηφιακή φωτογραφία και τα smartphones σίγουρα σκοτώθηκαν από την πανίσχυρη, στο παρελθόν, εταιρεία απεικόνισης. Τον προηγούμενο χρόνο στο CES συναντήσαμε για πρώτη φορά τηλέφωνο K0dak, το IM5, μια μεσαίας βαθμίδας συσκευή Android που παρουσιάστηκε στην αγορά ως μια εύχρηστη συσκευή φωτογραφίας. Τώρα η Bullitt παρουσίασε το νέο Kodak Ektra, μια συσκευή με vintage εμφάνιση που διαθέτει μια ταχύτατη κάμερα η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο μοντέλο που κυκλοφόρησε η Kodak το 1941.

Όπως και το IM5, το 5- ιντσών, 1080p Ektra σχεδιάστηκε από την Bullitt, μια Αγγλική εταιρεία η οποία φτιάχνει ανθεκτικά τηλέφωνα με το εμπορικό σήμα(brand) της Cat και που θα κάνει και κάτι παρόμοιο και για την Land Rover σύντομα. Το Ektra έχει 21 megapixel κάμερα με αισθητήρα εικόνας Sony IMX230, 3GB μνήμη RAM, 32GB μνήμη, καθώς και επεξεργαστή MediaTek Helio X20. Όσον αφορά την Bullitt, αυτό που θα λέγαμε ότι έχει πραγματικά σημασία είναι η σφραγίδα της: οι άνθρωποι γνωρίζουν και αγαπούν την Kodak.

Η εταιρεία αναφέρει ότι αν και το βασικό σημείο κλειδί της πώλησης του κινητού είναι η φωτογραφία, δεν έχει στόχο να ανταγωνιστεί τα όμοια του iPhone 7 ή Google Pixel στην ποιότητα της εικόνας. Η χαρακτηριστική ποιότητα εικόνας της Ektra φαίνεται από τα visual echoes των αναλογικών καμερών του τηλεφώνου. Το πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι καλυμμένο με απομίμηση δέρματος , οι πλευρές είναι πλαστικές με μεταλλικό φινίρισμα και τέλος υπάρχει ένα γυαλιστερό κουμπί, το οποίο με διπλό- πάτημα ενεργοποιεί την κάμερα και αν το μισό- πατήσεις κάνει focus.

Το Kodak Ektra θα βγεί στις αγορές της Ευρώπης τον Δεκέμβριο και η τιμή του θα είναι 501 euro. Η Bullitt μας ενημερώνει ότι εάν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον θα βγει και στις αγορές των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2017!

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS