ΑρχικήUpdatesUbuntu 17.04 Zesty Zapus η ονομασία του επερχόμενου Ubuntu

Ubuntu 17.04 Zesty Zapus η ονομασία του επερχόμενου Ubuntu

Ubuntu 17.04 Zesty Zapus: Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ο ιδρυτής της Canonical και του Ubuntu, κ. Mark Shuttleworth ανακοίνωσε την κωδική ονομασία της επόμενης μεγάλης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Ubuntu Linux.

Μιλάμε πια για την έκδοση Ubuntu 17.04, της οποίας η κωδική ονομασία θα είναι Zesty Zapus. Ενώ κάποιοι είναι ακόμα στην διαδικασία εγκατάστασης του νέου Ubuntu 16.10 (Yakkety Yak), η ομάδα ανάπτυξης του Ubuntu έχει αρχίσει να εργάζεται για το Ubuntu 17.04. Η επερχόμενη διανομή θα είναι μία ακόμη κανονική κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος Linux που θα υποστηρίζεται για 9 μήνες.Ubuntu 17.04 Zesty Zapus

Τι ακριβώς όμως είναι το Zapus; Λοιπόν, σύμφωνα με την Wikipedia, είναι ένα γένος ποντικιού της Βόρειας Αμερικής, και σύμφωνα με τους δημιουργούς του Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus) αναμένεται να είναι μια γρήγορη και ευέλικτη διανομή GNU/Linux. Επίσης, σύμφωνα με τον Mark Shuttleworth, φαίνεται ότι το Ubuntu κινείται ακόμη πιο γρήγορα στο κέντρο των εργασιών σε cloud.

Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό σύστημα Ubuntu 17.04 και ποια νέα χαρακτηριστικά θα περιέχει.

Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να πούμε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Απρίλιο του 2017, μέχρι να ολοκληρωθεί συνήθης κύκλος ανάπτυξης που αποτελείται από δύο Alpha και δύο Beta εκδόσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS