ΑρχικήinetCoding Lovers | Μήπως κρύβετε έναν προγραμματιστή μέσα σας; #2

Coding Lovers | Μήπως κρύβετε έναν προγραμματιστή μέσα σας; #2

Ποια είναι τα σημάδια που θα πρέπει να αναζητήσετε προτού λάβετε την απόφαση να ενταχθείτε στον χώρο του του coding και του προγραμματισμού;

coding - coding lovers

Εκτός από την αγάπη για το web development, υπάρχουν μερικά ακόμη σημάδια που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικούς λόγους για την εκμάθηση προγραμματισμού. Το πάθος για την επίλυση προβλημάτων, η θέληση να δημιουργήσετε κάτι νέο ή το να έχετε καλύτερο έλεγχο πάνω στην εργασία σας και τη ζωή σας είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Στο πρώτο μέρος του άρθρου μας, είδαμε πέντε βασικά σημάδια που δείχνουν ότι κάπου βαθιά μέσα σας υπάρχει κρυμμένος ένας προγραμματιστής …Δεν τον έχετε βρει ακόμη? Εάν όχι, σας παραθετούμε πέντε ακόμη σημάδια που δείχνουν ότι η θέση του programmer σας ταιριάζει γάντι και ελπίζουμε αυτή τη φορά να καταφέρουμε να σας πείσουμε:

6. Θέλετε να κερδίσετε πάρα πολλά χρήματα (αλλά να είστε υπομονετικοί)

Η ανάπτυξη λογισμικού εξακολουθεί να είναι μια προσοδοφόρα δραστηριότητα που μπορεί να σας αποφέρει πολύ υψηλές απολαβές. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που απαιτεί αρκετή προσπάθεια και κόπο. Οι ιστορίες επιτυχίας εν μία νυκτί είναι ένα σπάνιο θέαμα, όπως και σε κάθε τομέα, και αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει λόγο απογοήτευσή σας.

7. Θέλετε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον σας

Η ειδικότητα του προγραμματιστή έχει μεγάλη ζήτηση, και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αρκετοί developers εκεί έξω, είναι σίγουρα ένα επάγγελμα με προοπτικές ανάπτυξης. Έτσι, εάν η ασφάλεια της απασχόλησης είναι μία από τις πρωταρχικές σας ανησυχίες, φροντίστε να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόσφατες μελέτες αποκαλύπτουν ότι η ανάγκη για ειδικευμένους προγραμματιστές αναμένεται να αυξηθεί στα επόμενα 10 με 20 έτη.

8. Θέλετε να μετατρέψετε τα side-project σας σε πραγματικότητα

Εάν έχετε κάποια λαμπρή ιδέα και θέλετε να την μετατρέψετε σε πραγματικότητα δημιουργώντας το δικό σας αντίκτυπο, η εκμάθηση του προγραμματισμού μπορεί να είναι η λύση για εσάς. Οι δεξιότητες ανάπτυξης web εφαρμογών και προγραμμάτων μπορούν να σας βοηθήσουν να κωδικοποιήσετε την εφαρμογή / παιχνίδι των ονείρων σας.

9. Θέλετε να γίνετε χάκερ

Η γνώση προγραμματισμού είναι απαραίτητη εάν σκοπεύετε να ενταχθείτε στον τομέα του hacking, της ψηφιακής εγκληματολογίας και του penetration testing.

10. Θέλετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας με άλλους

Υπάρχει μια τεράστια κοινότητα προγραμματιστών λογισμικού ανοικτού κώδικα εκεί έξω που διαθέτει φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες και αναπτύσσει συνεχώς νέες δεξιότητες. Εάν λοιπόν θέλετε να ενταχθείτε και εσείς σε αυτήν, να συνεργάζεστε με άλλους προγραμματιστές, να επικοινωνείτε μαζί τους και να μοιράζεστε τη γνώση, τότε η ενασχόληση με τον προγραμματισμό είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS