ΑρχικήinetΚατεβάστε την Cardboard Camera της Google για 3D φωτογραφίες

Κατεβάστε την Cardboard Camera της Google για 3D φωτογραφίες

Η Google εγκαινίασε την Cardboard Camera (χαρτονένια κάμερα) για Android, μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να τραβήξετε 3D φωτογραφίες εικονικής πραγματικότητας με ένα smartphone. Οι φωτογραφίες μπορούν να προβληθούν στο Cardbοard VR headset της Google.

cardboardcamerascreens

Όπως φαίνεται η Google συνεχίζει να υποστηρίζει θερμά την χαρτονένια τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας που έχει λανσάρει πριν περίπου ένα μήνα. Γιαυτό δεν παρέμεινε στο απλά να μπορείτε να δείτε 3D φωτογραφίες και βίντεο από τα media που ανεβάζει η εταιρεία, αλλά σας δίνει το πλεονέκτημα να δημιουργήσετε τα δικά σας και να τα μοιραστείτε με τους άλλους χρήστες.

Η λήψη φωτογραφίας με τη νέα εφαρμογή είναι απλή: απλά κρατήστε σταθερό το τηλέφωνό σας και μετά μετακινήστε το γύρω σας κάνοντας έναν κύκλο. Για να δείτε τη φωτογραφία που έφτιαξε, τοποθετείτε το τηλέφωνό σας στο Cardbοard VR headset και κοιτάξτε τη 3D πανοραμική φωτογραφία που τραβήξατε.

Η τεχνολογία 3D βασίζεται ότι η εφαρμογή σας δείχνει κάθε στιγμή δύο φωτογραφίες που έχουν ελαφρώς διαφορετική οπτική γωνία για το αριστερό και το δεξί μάτι σας, επιτρέποντας σας να μπορείτε να ξεχωρίσετε την τρίτη διάσταση του ορίζοντα.

giphy

Επιπλέον η εφαρμογή μπορεί επίσης να καταγράψει και ήχο για να σας επιτρέψει ταυτόχρονα με την θέαση των φωτογραφιών να ακούτε τους ήχους του περιβάλλοντος ή μία δική σας εκφώνηση.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Cardboard Camera της Google δωρεάν από το κατάστημα Google Play.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS