Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Microsoft PowerApps αναπτύξτε εφαρμογές χωρίς γνώση κώδικα

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση της εφαρμογής PowerApps, μιας νέας υπηρεσίας που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα βασικές εφαρμογές για κινητά ή για Web, χωρίς να απαιτείται γνώση κώδικα.Microsoft PowerApps

Η νέα υπηρεσία διατίθεται από σήμερα σε μια έκδοση προεπισκόπησης, και έχει σαν στόχο να αποκτήσουν περισσότερες επιχειρήσεις εφαρμογές για κινητά, αντί να χρειάζεται από τον τελικό χρήστη να συνδεθεί μέσω κάποιου υπολογιστή.

Οι χρήστες μέσω της υπηρεσίας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα από υπηρεσίες cloud, όπως το Office 365, Salesforce, Dropbox κα, και να χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να δημιουργήσουν την εφαρμογή τους.

Η έκδοση προεπισκόπισης της εφαρμογής PowerApps περιέχει με δείγματα εφαρμογών και πρότυπα, έτσι ώστε οι χρήστες δεν χρειάζεται δημιουργήσουν ένα σχέδιο από το μηδέν.

Οι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί σε έναν υπολογιστή, στη συνέχεια μπορούν να δοκιμαστούν on-the-fly μέσω της εφαρμογής PοwerApps για iOS, Android και Windows Phone. Οι νέες εφαρμογές μπορούν να μοιραστούν μεταξύ φίλων με συνδέσεις URL για να μπορούν να συνεργαστούν πάνω στο ίδιο project.

Ο αντιπρόεδρος της Microsoft στην πλατφόρμα των app Bill Staples δήλωσε ότι ο στόχος της PοwerApps είναι να γεφυρώσει το χάσμα καινοτομίας στον τομέα των εφαρμογών για επιχειρήσεις.

Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει πληροφορίες για τις τιμές της υπηρεσίας. Προς το παρόν και κατά τη διάρκεια της προεπισκόπισης της νέας υπηρεσίας η εταιρεία αναφέρει:

«PοwerApps is free for everyone.»

Η υπηρεσία λόγω της beta έκδοσης είναι διαθέσιμη με προσκλήσεις. Μπορείτε να διεκδικήσετε και εσείς μια πρόσκληση από την εταιρεία χρησιμοποιώντας το παρακάτω link:

https://powerapps.microsoft.com/en-us/

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *