Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Νέα ThinkPad Yoga και ThinkCentre Tiny από τη Lenovo

Η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα ένα γενικό επανασχεδιασμό της σειράς προϊόντων ThinkPad Yoga και ThinkCentre. Μία πρόσφατη έρευνα της Lenovo σε πάνω από 6.000 επιχειρήσεις κατέδειξε ότι η ασφάλεια, η φορητότητα και η αξιοπιστία ήταν ανάμεσα στα κορυφαία σημεία που αναζητούν οι καταναλωτές σήμερα και περισσότεροι από ένα τέταρτο σχεδιάζουν να στραφούν σε φορητές συσκευές. Η νεότερη γενιά των πιο λεπτών και ελαφρών ThinkPad Yoga 260 και 460, και τα ταχύτερα από ποτέ desktops ThinkCentre, σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στους καταναλωτές λύσεις στις σημαντικές τους ανάγκες.

ThinkPad Yoga Σχεδιάστηκε για μία Νέα Γενιά ΚαταναλωτώνLenovo

Σύμφωνα με την έρευνα της Lenovo το 53% των υπαλλήλων εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον κάποιες ώρες, το 61% είναι υποχρεωμένο να ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους και το 46% είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 34 χρονών.

Αυτοί οι καταναλωτές είναι το αναδυόμενο εργατικό δυναμικό, αυτοί που θα παίρνουν τις αποφάσεις στο άμεσο μέλλον και αναζητούν ενεργά την τεχνολογία αιχμής για να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Χρειάζονται πραγματικά αξιόπιστες κινητές συσκευές χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.Lenovo

Τα ThinkPad Yoga 260 και 460 είναι η τέλεια λύση για τους σύγχρονους χρήστες. Η έξυπνη ευελιξία, με τις τόσες λειτουργίες, προσφέρει στους χρήστες την ελευθερία να δουλεύουν με τους δικούς τους κανόνες, διαλέγοντας τον καταλληλότερο τρόπο για την εκάστοτε εργασία.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά σε επιλεγμένα μοντέλα, όπως η wireless WAN LTE-A συνδεσιμότητα προσφέρει ταχύτητες τρεις φορές γρηγορότερες από το LTE και η προαιρετική ενσωματωμένη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και η προστασία smartcard προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στοιχείων και αποδοτικότητα εν κινήσει.

Ένα ακόμη πιο ακριβές και επαναφορτιζόμενο ThinkPad Pen Pro εμπλουτίζει την εμπειρία χρήσης των Windows 10 και σε συνδυασμό με την εφαρμογή Lenovo WRITEit, φέρνει την καινοτομία στον τρόπο που οι χρήστες χειρίζονται το ThinkPad Yoga. Το Yoga 460 προσφέρει την επιλογή μίας φωτεινής οθόνης WQHD και διακριτικά γραφικά για να προσφέρουν ένα ultrabook υψηλών επιδόσεων χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Οι IT managers μπορούν να νιώθουν πλέον μεγαλύτερη ηρεμία, λόγω της μοναδικής αξιοπιστίας των θρυλικών ThinkPad και χάρη στα εργαλεία εγκατάστασης σύμφωνα με τα στάνταρ της βιομηχανίας.

Επιπλέον, ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων επιτρέπει σε οποιονδήποτε IT manager να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες κάθε χρήστη.

Διαθέσιμα σε μαύρο και ασημί, τα νέα προϊόντα χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές τελευταίας τεχνολογίας Intel Core 6ης γενιάς, με έως 16GB μνήμη και προαιρετικούς δίσκους PCIe στο Yoga 260 για μέγιστη απόδοση.

Η διαχείριση γίνεται απλούστερη και πιο αποδοτική από ποτέ με το νέο OneLink+ Dock με διπλάσιες ταχύτητες μεταφοράς έως 33Gbps επιτρέποντας ανάλυση 4K και άλλες συνδέσεις μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Lenovo ThinkCentre M900 Tiny Σπάει τα ΡεκόρTINY3_0006 Lenovo

Το αυθεντικό έξτρα-μικρό αντιπροσωπευτικό desktop, ThinkCentre Tiny, παραμένει ασύγκριτο καθώς συνδυάζει μέγεθος, αποδοτικότητα, αξιοπιστία και μια απαράμιλλη γκάμα επιλογών εξοπλισμού και επέκτασης. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαση του νέου μετασχηματιστή Lenovo Pro WiDi κάνει τις ασύρματες συνδέσεις σε WiDi απλές και μειώνει την «ακαταστασία» των καλωδίων.

Σε μία πρόσφατη εσωτερική εκτίμηση2, το ThinkCentre M900 Tiny ξεπέρασε, κατά πολύ, τους ανταγωνιστές του έως 48% και η πρώτη γενιά Tiny κατά 128%, εν μέρει χάρη στη στήριξη του αποθηκευτικού χώρου PCIe που προσφέρει έως 80% καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τους κλασσικούς δίσκους. Η σειρά ThinkCentre Tiny επίσης, μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι ο υπολογιστής που μαζεύει τη λιγότερη σκόνη από τον καθένα στον κόσμο.

Με το νέο προαιρετικό προστατευτικό σκόνης ThinkCentre, που αποτρέπει τη συγκέντρωση της, η οποία επηρεάζει την απόδοση και την αξιοπιστία σε ποσοστό έως και 37% σε έναν κύκλο ζωής τριών ετών του προϊόντος, η σειρά Tiny είναι πιο αποδοτική από ποτέ.

Η επόμενη γενιά, που περιέχει το νέο M900z all-in-one, τον πύργο M900, τον υπολογιστή μικρού μεγέθους και τα desktops M900, M700 and M600 Tiny, θα προστατεύσει τα δεδομένα των χρηστών με λύσεις απίστευτης ασφάλειας, προφυλάσσοντας το ενάντια στις ανεπιθύμητες φυσικές βλάβες και διασφαλίζοντας κρίσιμα δεδομένα.

Επιπλέον, η Lenovo έχει επεκτείνει την αξιοπιστία δοκιμάζοντας το ThinkCentre portfolio της. Πέρα από τη ρίψη, το τίναγμα, τη δόνηση και άλλα τεστ αξιοπιστίας, το ThinkCentre Tiny υπόκειται επίσης σε 8 εξαντλητικές δοκιμές Mil-spec, όπως ακραίες θερμοκρασίες, άμμο και λειτουργία σε υψηλό υψόμετρο για να εξασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν γρήγορη και αξιόπιστη επίδοση για πολλά χρόνια ακόμα σε κάθε περιβάλλον.M900z_Touch_Win 10 MiniStart_01_result Lenovo

Περιέχοντας τη νέα 6η γενιά επεξεργαστών Intel Core, η σειρά ThinkCentre M προσφέρει μία ευρεία γκάμα CPU, αποθήκευσης και επιλογές γραφικών με αποτέλεσμα οι αναβαθμίσεις και η συντήρηση να γίνονται πιο εύκολα με τη χρήση λιγότερων εργαλείων. Οι λύσεις στη διαχείριση, όπως τα Intel vPro, PC Cloud Manager και Microsoft SCCM, έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν το συνολικό κόστος και να απλοποιούν το φόρτο εργασίας στις υπηρεσίες υποστήριξης.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *