ΑρχικήinetO&O ShutUp10 Δωρεάν Antispy για τα Windows 10

O&O ShutUp10 Δωρεάν Antispy για τα Windows 10

O&O ShutUp10 : Ίσως έχετε ακούσει ότι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που διακόπτουν τις δυνατότητες παρακολούθησης της Microsoft στα Windows 10.

Όμως όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση οι εφαρμογές αυτές δεν σταματούν πραγματικά την συλλογή προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιούν τα Windows 10.O&O ShutUp10

Η εφαρμογή O&O ShutUp10 έχει σαν στόχο όχι να σταματήσει την των προσωπικών σας δεδομένων, αλλά την αποστολή τους στη Microsoft.

Είναι μια πολύ μικρή εφαρμογή, η οποία διατίθεται δωρεάν, και απενεργοποιεί όλες τις υπηρεσίες τηλεμετρίας στα Windοws 10.

Δεν απενεργοποιεί μόνο αυτές που αναφέρονται στις ρυθμίσεις αλλά και αυτές που τρέχουν στο παρασκήνιο, γιατί όπως έχει αποδειχθεί ακόμα και αν απενεργοποιήσετε όλα τα δεδομένα παρακολούθησης από τις ρυθμίσεις, τα Windοws 10 εξακολουθούν να έρχονται σε επαφή με τη Microsoft μέσω κάποιων άλλων υπηρεσιών που δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν τόσο εύκολα όσο τις άλλες.

Η διεπαφή της εφαρμογής O&O ShutUp10 είναι πολύ απλή και καθαρή, και όλες οι ρυθμίσεις που εμφανίζονται στην κύρια οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε σε γεμάτα μενού.

Συνολικά, αυτή η μικρή εφαρμογή κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή από το παρακάτω link.

O&O ShutUp10 Windows 10

O&O ShutUp10

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS