ΑρχικήinetΚερδίστε 6 άδειες χρήσης της Leawo Video Converter Ultimate

Κερδίστε 6 άδειες χρήσης της Leawo Video Converter Ultimate

Η εφαρμογή Leawo Video Converter Ultimate είναι μια σουίτα μετατροπής βίντεο, η οποία μπορεί χειριστεί μετατροπές μεταξύ βίντεο, ήχου, DVD, Blu-ray και online βίντεο.

Η σουίτα περιέχει τις εξής εφαρμογές: video converter, Blu-ray ripper, Blu-ray creator, DVD burner, DVD converter, photo slideshow maker και burner, online video downloader και online video accelerator.Leawo Video Converter Ultimate

Η εφαρμογή Video Converter μπορεί να μετατρέψει όλα τα αρχεία video/Blu-ray/DVD σε διάφορες δημοφιλείς μορφές για διαφορετικές χρήσεις.

Μπορεί να δημιουργήσει παρουσιάσεις φωτογραφιών με φωτογραφίες από διάφορες πηγές και να εγγράψει τις φωτογραφίες σας σε Blu-ray/DVD format.

Διαθέτει επιλογή εγγραφής περιεχομένου Blu-ray/DVD με ευρεία επιλογή μενού και πρότυπες επιλογές DIY.

Η εφαρμογή μπορεί να επιταχύνει την online αναπαραγωγή βίντεο καθώς και τη λήψη βίντεο από online ιστοσελίδες διαμοιρασμού βίντεο. Ο εσωτερικός επεξεργαστής βίντεο και μετατροπέας 2D σε 3D κάνει την εφαρμογή πολύ εύχρηστη.

 

[su_box title=”GiveAway” box_color=”#00ff03″ radius=”1″]To iGuRu.gr διαθέτει για σας 6 άδειες χρήσης της εφαρμογής Leawo Video Converter Ultimate. Οι 6 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]secnews.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

 

 

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 12ης Ιουλίου.[/su_box]

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες του iGuRu.gr στην Ελλάδα και Κύπρο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS