Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Windows 10 από σήμερα σε στάδιο ανάπτυξης RTM Escrow

Τα Windows 10 όπως γνωρίζουμε θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουλίου. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τα Windows 10 εισέρχονται επίσημα σε φάση ανάπτυξης RTM Escrow από σήμερα.windows 10

Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα, η Microsoft δεν θα προσθέτει πλέον νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά στο νέο της λειτουργικό σύστημα. Όλη η ομάδα ανάπτυξης θα επικεντρωθεί στο κυνήγι σφαλμάτων για τη βελτίωση της απόδοσης πριν από την επίσημη κυκλοφορία στα τέλη Ιουλίου.

Ο Ρώσος leaker WZor (για άλλη μια φορά) αναφέρει ότι η Microsoft άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης που ονόμασε winmain_rtm. Φυσικά δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε με σιγουριά καθώς δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από την εταιρεία.

Όμως η διαρροή φαίνεται να έχει νόημα, καθώς να τα Windows περάσουν σε στάδιο ανάπτυξης RTM Escrow σήμερα, θα είναι κάτι που έχει ήδη ανακοινώσει ο Gabriel Aul της Microsoft, ο οποίος είναι επίσης ο επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider.

Ο κ. Gabriel Aul έχει ήδη ανακοινώσει νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η εστίαση της εταιρείας θα αλλάξει στην επιδιόρθωση σφαλμάτων και στις βελτιώσεις της απόδοσης, αντί της προσθήκης νέων χαρακτηριστικών.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είμαστε μόνο ενάμιση μήνα μακριά από την επίσημη κυκλοφορία η αναφορά του WZor για το RTM Escrow δεν φαίνεται να απέχει και πολύ από την αλήθεια.

Παρά το γεγονός ότι τα Windows 10 έχουν φτάσει σε στάδιο RTM Escrow, η Microsoft εξακολουθεί να διαθέτει νέα builds στους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα Windows Insider, κυρίως επειδή η εταιρεία χρειάζεται περισσότερους χρήστες προς αναζήτηση σφαλμάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Windows 10, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουλίου για όλους και θα διατεθούν σαν δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των Windows 7 και 8,1 κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου διαθεσιμότητας.

Η τιμή του νέου λειτουργικού θα ξεκινάει από 120 δολάρια για αυτούς που δεν έχουν Windows 7 και 8 ή η έκδοση που χρησιμοποιούν είναι πειρατικό αντίγραφο των Windows.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *