ΑρχικήSecurityΨεύτικα ISO των Windows 10 RTM στο YouTube

Ψεύτικα ISO των Windows 10 RTM στο YouTube

Τα Windows 10, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουλίου, και φυσιολογικά τα Windows 10 RTM θα πρέπει να εμφανιστεί στα τέλη Ιουνίου.

Όμως οι απατεώνες υποκινούμενοι από το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις τελικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό χρησιμοποιώντας σαν δόλωμα τα τελικά αρχεία ISO.ISO Windows 10 RTM

Για παράδειγμα μια απλή αναζήτηση στο YouTube, επιστρέφει δεκάδες βίντεο που υπόσχονται να σας δώσουν download links για τα Windows 10 RTM, και το χειρότερο είναι ότι αρκετά από αυτά τα βίντεο έχουν ήδη χιλιάδες views.

Φυσικά είναι όλα απάτες, και όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους που δημοσιεύονται στην περιγραφή του βίντεο, θα μεταφερθείτε σε πλαστές ιστοσελίδες λήψης που σας ζητούν να συμπληρώσετε κάποιες έρευνες πριν προχωρήσετε με την λήψη.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, που αποφέρει κέρδη στους απατεώνες, θα οδηγηθείτε στα download links των υποτιθέμενων Windows 10 RTM.
Αυτό που θα κατεβάσετε όμως είναι η εικόνα ISO κάποιου build προεπισκόπησης των Windows 10.

Μείνετε μακριά από τέτοιου είδους βίντεο, και κατεβάζετε αρχεία μόνο από αξιόπιστε πηγές. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για ένα λειτουργικό σύστημα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS