ΑρχικήinetLenovo Smart Cast κάνει κάθε επιφάνεια οθόνη αφής

Lenovo Smart Cast κάνει κάθε επιφάνεια οθόνη αφής

Το Lenovo Smart Cast είναι ένα smartphone με ενσωματωμένο προβολέα που μπορεί να μετατρέψει σε οθόνη αφής οποιαδήποτε επιφάνεια. 

Lenovo Smart Cast

Το Lenovo Smart Cast παρουσιάστηκε στο Lenovo Tech World conference και διακρίνεται από όλες τις άλλες αντίστοιχες προτάσεις Smartphones με ενσωματωμένο projector που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς στο γεγονός ότι εδώ δεν χρησιμοποιείται η τεχνολογία DLP, αλλά μία νέα πρόταση, το focus free laser.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο στην πρόταση της Lenovo είναι ότι υπάρχει ένα ειδικό stand ώστε να στέκεται το smartphone σε μια σωστή θέση και να προβάλλει την εικόνα ενός πληκτρολογίου και όχι μόνο μπροστά στα χέρια του χρήστη.

Η Lenovo δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με τη νέα της συσκευή και τα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά, αλλά από το promo video που έδωσε στην δημοσιότητα είναι εμφανές ότι το Smart Cast θα έχει λειτουργικό σύστημα Android.

Σε κάθε περίπτωση, το μικρό μέγεθος του module του προβολέα, η τεχνολογία του, η ευελιξία της χρήσης του και το γεγονός ότι μπορεί να δημιουργήσει μία οθόνη αφής οπουδήποτε και αν χρησιμοποιείται είναι από μόνα τους ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Περιμένουμε να το δούμε να βρίσκει και τον δρόμο του για εμπορική εφαρμογή, παρόλο που η Lenovo δεν έκανε λόγο για τιμές.

Πηγή: pestaola.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS