ΑρχικήinetΝέα σελίδα Διαχείρισης λογαριασμού από την Google

Νέα σελίδα Διαχείρισης λογαριασμού από την Google

Αν ανοίξατε τη σελίδα διαχείρισης του λογαριασμού σας στη Google σήμερα μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι έχει επανασχεδιαστεί πλήρως από την εταιρεία.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα είναι να το ανοίξετε απευθείας χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο https://myaccount.google.com/?pli=1, ή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στο πάνω μέρος και από εκεί “Λογαριασμός.” google giorgos

Η νέα σελίδα διαχείρισης χωρίζει τις πληροφορίες και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στις τρεις κύριες ομάδες Sign-in και ασφάλεια, Προσωπικές Πληροφορίες & προστασία της ιδιωτικής ζωής, και προτιμήσεις λογαριασμού. Αν χρησιμοποιείτε την σελίδα στα στα Αγγλικά θα βρείτε τις ρυθμίσεις ως εξής: Sign-in & security, Personal info & privacy, και Account preferences.

Sign-In & Ασφάλεια

Από τη σελίδα μπορείτε να ρυθμίσετε πως εισέρχεστε στο λογαριασμό σας και παραμέτρους ασφαλείας. Μπορείτε ακόμη να τη χρησιμοποιήσετε για να τρέξετε ένα τσεκ-απ ασφαλείας του λογαριασμού σας.

Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στη σελίδα έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά και συνδέσεις που μπορείτε να επεξεργαστείτε άμεσα.

Η σύνδεση στο Google, για παράδειγμα, σας πληροφορεί για το πότε άλλαξε τελευταία φορά ο κωδικός πρόσβασης σας, αν χρησιμοποιείτε επαλήθευση σε 2 βήματα και από πότε, και αν υπάρχουν κωδικοί πρόσβασης για εφαρμογές.

Επίσης μπορείτε να βρείτε όλες τις συνδεδεμένες εφαρμογές και ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας.

Προσωπικές Πληροφορίες & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η σελίδα διαθέτει πέντε διαφορετικές υποομάδες.

Στις προσωπικές πληροφορίες εμφανίζει κύρια διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας, τις επιλογές για τη διαχείριση του προφίλ Google+, και τις ρυθμίσεις αναζήτησης.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ιστορικό του λογαριασμού στη σελίδα που ίσως σας φανούν χρήσιμες αν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες όπως το Google Now.

Άλλες επιλογές που αναφέρονται στην σελίδα είναι η διαχείριση των ρυθμίσεων για τις διαφημίσεις καθώς και links για να κατεβάσετε τα δεδομένα σας από την Google.

Προτιμήσεις Λογαριασμού

Οι προτιμήσεις συμπεριλαμβάνουν την προεπιλεγμένη γλώσσα, την εισαγωγή διαφόρων εργαλείων, μια συνοπτική επισκόπηση του χώρου αποθήκευσης που χρησιμοποιείτε στο Gοogle Drive, και επιλογές για να διαγράψετε λογαριασμούς ή υπηρεσίες.account

Η νέα σελίδα διαχείρισης λογαριασμού της Goοgle βελτιώνει τη χρηστικότητα της σελίδας σημαντικά εφόσον περιέχει όλες τις σχετικές επιλογές σε τρεις σελίδες αντί για πολλές μικρότερες σελίδες.

Στις ρυθμίσεις θα βρείτε επίσης μερικές νέες επιλογές που δεν είχατε πρόσβαση στο παρελθόν. Ας πούμε οι ρυθμίσεις για να επιτρέψετε ή να αποκλείσετε την καταγραφή του ιστορικού σας, δεν υπήρχαν.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS