ΑρχικήinetΔιέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Windows 10 build 10123

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Windows 10 build 10123

Η Microsoft διέθεσε πρόσφατα τα Windows 10 build 10074. Η εταιρεία φέρεται να συνεχίζει την ανάπτυξη του νέου της λογισμικού και ζωντανή απόδειξη είναι αρκετά νέα screenshots που διέρρευσαν και παρουσιάζουν το νέο Windows 10 build 10123. Windows 10 build 10123

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων βελτιώσεις στο νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge.

Είναι ήδη γνωστό από φήμες στο διαδίκτυο, ότι η επόμενη έκδοση θα ονομάζεται 10 build 1012x. Όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, μέσα από το πρόγραμμα Windows Insider. Μέχρι τότε όμως ας δούμε τι θα φέρει το επερχόμενο build, από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας η εφαρμογή περιήγησης της Microsoft, Edge φαίνεται να βρίσκεται στο κέντρο ανάπτυξης των προγραμματιστών της εταιρείας. Έρχεται με υποστήριξη ιδιωτικής λειτουργίας, η οποία θα σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο χωρίς αποθήκευση ιστορικού, cookies, ή οποιαδήποτε άλλων αρχείων.

Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα περιήγησης τώρα σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης, έτσι ώστε να έρχεται με ένα ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Επίσης σημαντική λειτουργία είναι και η δυνατότητα απενεργοποίησης του Flash Player σε περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε ασφαλής κατά την περιήγηση σας στο διαδίκτυο.

Το Cortana φαίνεται να έχει επίσης πολλά νέα χαρακτηριστικά σε αυτό το build. Ετσι η επόμενη έκδοση θα επιτρέπει να στέλνετε τις προτάσεις σας στην ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής.

Αυτή τη στιγμή, τα Windows 10 build 10123 φαίνεται να είναι ως επί το πλείστον ένα build βελτίωσης του Edge, καθώς από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να διακρίνουμε βελτιώσεις στο σύστημα.

Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν το νέο build του λειτουργικού, υπομονή. Από τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει δεν θα αργήσει να φτάσει στο διαδίκτυο, από επίσημα ή ανεπίσημα κανάλια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS