ΑρχικήinetConsumer Reports: Galaxy S5 καλύτερη επιλογή από το Samsung Galaxy S6

Consumer Reports: Galaxy S5 καλύτερη επιλογή από το Samsung Galaxy S6

Το Samsung Galaxy S6 αναφέρεται σαν το καλύτερο smartphone της εταιρείας και θεωρείται μια συσκευή πολύ ανώτερη από όλες όσες έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.Samsung Galaxy S6

Όπως αποδεικνύεται, δεν συμφωνούν όλοι σε αυτό. Για παράδειγμα, το Consumer Reports με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε αποδείχνει γιατί το Samsung Galaxy S5 είναι καλύτερο το Galaxy S6.

Το βίντεο επιμένει στο παλαιότερο μοντέλο παρά τα καλύτερα χαρακτηριστικά που φέρνει το Galaxy S6. Να υπενθυμίσουμε ότι η νέα συσκευή της Κορεάτικης εταιρείας έρχεται με ένα premium μεταλλικό-γυάλινο πλαίσιο, ένα ολοκαίνουργιο octa-core 64-bit Exynos 7420, και μια οθόνη QHD.

Ωστόσο, το Consumer Reports δεν φαίνεται να είναι εντυπωσιασμένο και εστιάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά που δεν έχει το Galaxy S6 παρά τις καινοτομίες που φέρνει.

Η δημοσίευση καταγγέλλει την απόφαση της Samsung να αφαιρέσει πολλά σημαντικά χαρακτηριστικά από το Galaxy S6, όπως την δυνατότητα προστασίας από σκόνη IP67, τις δυνατότητες αδιαβροχοποίησης, την αποσπώμενη μπαταρία, και την υποδοχή κάρτας microSD.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας γι ‘αυτούς είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τις οποίας οι επιδόσεις στο Galaxy S6 είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές του Galaxy S5.

Από την άλλη πλευρά, το Samsung Galaxy S6 αντισταθμίζει αυτήν την πτυχή, φέρνοντας το χαρακτηριστικό της γρήγορης φόρτισης Qi και του Powermat για ασύρματη φόρτιση.

Η δημοσίευση αναφέρει επίσης ότι η Samsung έχει κάνει το Galaxy S6 πολύ παρόμοιο με το iPhone, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του.

Το Consumer Reports τονίζει επίσης το γεγονός ότι η εταιρεία της Νότιας Κορέας δεν πρόσθεσε μια υποδοχή κάρτας microSD και μια αφαιρούμενη μπαταρία στο τελευταίο Galaxy, δίνοντας χώρο στους ανταγωνιστές της να προσφέρουν αυτά που λείπουν στις δικές τους συσκευές.

Δείτε το βίντεο

Εσείς τι λέτε για το νέο Samsung Galaxy S6;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS