ΑρχικήinetΜετά τον Σαμαρά και η Google ετοιμάζεται να διαθέσει free Wi-Fi

Μετά τον Σαμαρά και η Google ετοιμάζεται να διαθέσει free Wi-Fi

Η Google Inc. ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη νέα ασύρματη υπηρεσία Internet στις ΗΠΑ, πιέζοντας περισσότερο τις εταιρείες διανομής Internet, μια βιομηχανία που ως γνωστόν έχει κλειδωμένες τιμές.google wireless

Η Google μπορεί να ανακοινώσει ακόμα και σήμερα αυτή τη νέα υπηρεσία, σύμφωνα με μια δημοσίευση της Wall Street Journal.

Η WSJ, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι η υπηρεσία θα χρεώνει τους πελάτες μόνο για τα δεδομένα που χρησιμοποιούν. Η υπηρεσία θα είναι μόνο διαθέσιμη προς το παρόν, για τους χρήστες των τελευταίων Nexus 6 smartphones της εταιρείας, όπως αναφέρει η Journal.

Το project, ετοιμάζεται εδώ και δύο χρόνια, και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της εταιρείας να κάνει το Διαδίκτυο πιο προσιτό σε όλο τον κόσμο.

Η Goοgle προς το παρόν διαθέτει ένα δίκτυο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο και το διανέμει σε σπίτια ορισμένων επιλεγμένων πόλεων.

Για τη διευκόλυνση των ασύρματων υπηρεσιών της, η Gοogle φέρεται να έχει συνάψει συμφωνίες με την Sprint και τα δίκτυα της T-Mobile, σύμφωνα με το WSJ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS