ΑρχικήReviewsSharp Έρχονται οθόνες IGZO για smartphone στα 4K με 806 ppi

Sharp Έρχονται οθόνες IGZO για smartphone στα 4K με 806 ppi

Όπως φαίνεται έρχονται smartphones με ανάλυση 4K. Στην αρχή ήταν η Samsung που υπαινίχθηκε οθόνες 4K AMOLED για το επερχόμενο Galaxy Note 5. Σήμερα ο προμηθευτής οθονών IGZO από την Ιαπωνία, Sharp ανακοίνωσε την πρώτη οθόνη κινητού 5,5-ιντσών με ανάλυση στα 2160×3840 pixels Ultra-HD ( 4K). Sharp 4k

Η οθόνη έχει προγραμματιστεί για μαζική παραγωγή το 2016, και θα φέρει πυκνότητα ανάλυσης στα 806 pixel ανά ίντσα σύμφωνα με το phonearena.com.

Η ανακοίνωση ακούγεται λίγο πιο τρελή στη συνέχεια της, καθώς η εταιρεία αναφέρει την προοπτική κατασκευής μιας τέτοιας συσκευής στο κοντινό μέλλον, όπου οι οθόνες θα φτάσουν τα 8K (4320×7680), με 16 φορές περισσότερα εικονοστοιχεία από τις παλιές 1080p.

Το επίσης παράδοξο στην παραπάνω ανακοίνωση είναι το πως σκέφτεται η εταιρεία να τροφοδοτήσει μια τέτοια οθόνη… Για πόσο χρονικό διάστημα θα μπορεί να σηκώσει μια σημερινή μπαταρία οθόνες 4K ή 8K;

Ευελπιστούμε ότι η τεχνολογία για τις μπαταρίες θα εξελιχτεί το ίδιο γρήγορα με τις οθόνες υπερ-υψηλής ευκρίνειας που σχεδιάζουν κατασκευαστές όπως την Sharp.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS