ΑρχικήinetSecNews.gr και iGuRu.gr στο SecGuru.gr Κοινό Forum Project

SecNews.gr και iGuRu.gr στο SecGuru.gr Κοινό Forum Project

SecGuru.gr; Μετά από αρκετό καιρό συνεργασίας με το φιλικά προσκείμενο SecNews.gr και λόγω της κοινής θεματολογίας και ενδιαφερόντων των δύο ιστοσελίδων, οι διαχειριστές σκέφτηκαν να πάνε την συνεργασία ένα βήμα παρακάτω με ένα κοινό project.secguru

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το SecGuru.gr, ένα site αφιερωμένο στην ασφάλεια, το developing, τη κωδικοποίηση, στο hacking και στο αντι-hacking. Μια νέα ιδέα συνεργασίας που έχει σαν στόχο την ενημέρωση του Ελληνικού διαδικτυακού κοινού με την δημιουργία μιας κοινότητας για την ασφάλεια όπου χωράνε όλοι: σχετικοί έμπειροι χρήστες αλλά και άπειροι χρήστες που η εμπειρία δεν τους επιτρέπει να σερφάρουν με ασφάλεια. How to, Coding, Developing, Τεχνική Υποστήριξη και πολλά άλλα, για να μην μένουμε μόνο στα τεχνολογικά νέα.

Τα forums είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και το site σε μορφή beta.

Είμαστε ανοιχτοί στις δικές σας παρεμβάσεις για την τελική μορφή του Forum και των χώρων συζητήσεων του.

Αυτή τη στιγμή οι εγγραφές είναι απενεργοποιημένες και δεχόμαστε νέα μέλη μόνο μετά από πρόσκληση για την δημιουργία της πρώτης ομάδας “πυρήνα” που θα ηγείται της νέας ιστοσελίδας.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται και έχουν όρεξη να λάβουν μέρος ενεργά στο νέο forum (θα πρέπει να γνωρίζετε την πλατφόρμα του IPB, και γενικότερα να έχετε γνώσεις) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info[at]secguru.gr για να λάβετε από μία πρόσκληση.

Από το πρώτο κύμα εγγραφών θα επιλέξουμε ποιοι θα μπορούν να είναι συντονιστές των Forums.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS