ΑρχικήinetGhost Gunner εκτυπώστε ημιαυτόματα χωρίς σειριακό αριθμό

Ghost Gunner εκτυπώστε ημιαυτόματα χωρίς σειριακό αριθμό

Ghost Gunner: Τα ημι-αυτόματα όπλα φαίνεται ότι από τώρα και στο εξής θα βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Μάλιστα, χωρίς σειριακό αριθμό, που σημαίνει χωρίς έλεγχο του ιστορικού τους. Ο Αμερικάνος αναρχικός,  θερμός υποστηρικτής της οπλοκατοχής και ψηφιακός οπλουργός, Cody Wilson, που εκτύπωσε το πρώτο 3D όπλο στον κόσμο, κυκλοφόρησε ένα desktop CNC mill όλα-σε-ένα, που ονομάζεται Ghost Gunner. Το μηχάνημα μπορεί να παράγει AR-15 από αλουμίνιο, μέσα σε μία έως δύο ώρες. (Τα ημιαυτόματα AR-15 είναι η πολιτική έκδοση του στρατιωτικού M-16).gun-home-made-sellout.si_

Το Ghost Gunner είναι προγραμματισμένο να παράγει το 80 τοις εκατό του όπλου. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε τα υπόλοιπα ανταλλακτικά, που πωλούνται ελεύθερα online, για να συναρμολογήσετε ένα λειτουργικό ημιαυτόματο όπλο. Όπως εξηγεί ο Wilson στην ιστοσελίδα του προϊόντος, “το Ghost Gunner μπορεί να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε νόμιμα και χωρίς σειριακό αριθμό, πυροβόλα όπλα στην άνεση του σπιτιού σας.”

 

 

GHOST GUNNER

Οι προ-παραγγελίες για το Ghοst Gunner ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα και οι τιμές του κυμαίνονται από τα 999 έως τα 1.299 δολάρια. Φυσικά η “εταιρεία” του Cody Wilson, (Defense Distributed), ξεπούλησε τις αρχικές 175 μονάδες που είχε προαναγγείλει μέσα σε μία ημέρα. Την αμέσως επόμενη μέρα 100 επιπλέον μονάδες που προανήγγειλε η εταιρεία ήταν επίσης sold out σε χρόνο μηδέν.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xwRtll3jjU4

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS