ΑρχικήinetTime4Popcorn το Netflix για πειρατές κάνει θραύση

Time4Popcorn το Netflix για πειρατές κάνει θραύση

Η παρακάτω πληροφορία, σίγουρα έχει κάνει τα στούντιο του Hollywood να παραμιλούν: Η εφαρμογή Time4Popcorn έχει εγκατασταθεί σε πάνω από 1,4 εκατομμύρια συσκευές στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο.

time4popcorn

Σύμφωνα με το TorrentFreak οι περισσότεροι χρήστες της εφαρμογής προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το Time4Pοpcorn έχει εγκατασταθεί σε περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια συσκευές. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο 100.000 ενεργοί χρήστες στη χώρα, αλλά ο αριθμός των νέων εγκαταστάσεων φτάνει περίπου τις 15.000 τη μέρα.

Η λεγόμενη εφαρμογή “Netflix για πειρατές” προσφέρει στους χρήστες BitTorrent-powered streaming με ένα πραγματικά εύκολο στη χρήση interface που είναι παρόμοιο με την εφαρμογή του Netflix.

Η εφαρμογή του Time4Pοpcorn κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και η δημοτικότητα της από τότε, έχει αυξηθεί πάρα πολύ, παρά τις προσπάθειες των στούντιο να την σταματήσουν. Όταν οι αρχικοί προγραμματιστές αποφάσισαν να σταματήσουν την ανάπτυξη της, άφησαν τον πηγαίο κώδικα ελεύθερο στο κοινό και έτσι βρέθηκαν άλλοι να συνεχίσουν το έργο τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS