ΑρχικήinetΠόσο κοστίζει το domain Holiday.com;

Πόσο κοστίζει το domain Holiday.com;

Η Breathe Luxury, θα δημοπρατήσει το domain name holiday.com αργότερα αυτό το έτος. Η εταιρεία αναφέρει το holiday.com σαν το “άγιο δισκοπότηρο για την τουριστική βιομηχανία”, και αναμένεται να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τις ταξιδιωτικές εταιρείες που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τη διεύθυνση.

holiday.com domain

Η εταιρεία αναφέρει ότι πιστεύει ότι το holiday.com “έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι η Νο.1 ηγετική μάρκα ταξιδιών και μια ειδική – μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα για την εξυπηρέτηση των παραθεριστών σε όλο τον κόσμο.”

Όπως αναφέρει η Telegraph, η Breathe Luxury έχει λάβει ήδη πολλές «προσφορές για το dοmain, αλλά τις απέρριψε, επιλέγοντας να πραγματοποιήσει μια δημοπρασία στο World Travel Market του Λονδίνου, μια εκδήλωση της βιομηχανίας B2B που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου.
Εάν φτάσει την αναμενόμενη τιμή (η εταιρεία αναμένει την τιμή του να φτάσει στα 34,5 εκατομμύρια δολάρια), το holiday.com θα πρέπει να είναι ένα από τα πιο ακριβό domains που έχουν πωληθεί ποτέ, όπως το insurance.com που αγοράστηκε για 35.6 εκατομμύρια δολάρια και το privatejet.com που κόστισε 30.2 εκατομμύρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS