ΑρχικήinetGrasswire το newsroom που επιβεβαιώνει τις ειδήσεις

Grasswire το newsroom που επιβεβαιώνει τις ειδήσεις

Όλοι ξέρετε ότι δεν μπορείτε να πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε στο διαδίκτυο. Αλλά με την νέα υπηρεσία Grasswire, μπορείτε να ελέγχετε τις πληροφορίες που σας εμφανίζονται, μέσω “ειδησεογραφικών” καναλιών.

Grasswire

Το νέο project του Austen Allred επιτρέπει στα junkies των ειδήσεων να επιβεβαιώνουν και να διαψεύδουν δημοσιεύσεις που αφορούν έκτακτες ειδήσεις​​. Το “newsroom ελέγχεται από όλους σε πραγματικό χρόνο” και χωρίζει δημοσιεύσεις σε δημοφιλή θέματα ειδήσεων, όπως το ατύχημα της Μαλαισία Airlines στην Ουκρανία και τις ισραηλινο-παλαιστινιακές σύγκρουσεις.

Μόλις επιλέξετε ένα θέμα, τότε μπορείτε να ψηφίσετε ή να καταψηφίσετε δημοσιεύσεις στο Reddit για να τις ανεβάσετε ή να τις κατεβάσετε στην σελίδα. Αν δείτε κάτι που είναι λάθος, μπορείτε να το αντικρούσετε δημοσιεύοντας ένα URL από πηγή που διαψεύδει την πληροφορία. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο για να επιβεβαιώσετε μια δημοσίευση.
Μέχρι στιγμής, οι χρήστες μπορούσαν να ελέγξουν την φερεγγυότητα μιας είδησης μέσω της αντίστροφης αναζήτησης εικόνων της Google. Με τη νέα υπηρεσία που ξεκίνησε επίσημα πριν περίπου ένα μήνα μας δίνεται άλλο ένα εργαλείο επαλήθευσης ειδήσεων.

Μπορείτε να δείτε την νέα υπηρεσία από εδώ (απαιτείται εγγραφή)

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS