ΑρχικήinetPocket Avatars η περίεργη εφαρμογή της Intel

Pocket Avatars η περίεργη εφαρμογή της Intel

Όταν σκέφτεστε την Intel, συνήθως σκέφτεστε chips υπολογιστών, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία έκανε την έκπληξη. Η Intel κυκλοφόρησε σήμερα ένα κοινωνικό app για συσκευές iOS και Android που ονομάζεται Pocket Avatars. Η εφαρμογή αποστέλλει μηνύματα βίντεο, και χρησιμοποιεί avatars κινουμένων σχεδίων για να αναμεταδώσει τις εκφράσεις του προσώπου σας.

Pocket Avatars

Ο αντιπρόεδρος της Intel Mike Bell ανάφερε στο TNW ότι η Intel Labs έχει συχνά με νέες φουτουριστικές τεχνολογίες που ποτέ δεν γίνονται προϊόντα. Ο Bell, όμως, αποφάσισε ότι αυτή η εφαρμογή παρακολούθησης προσώπου ήταν πολύ καλή και έπρεπε να κυκλοφορήσει.

Η εφαρμογή Pocket Avatars χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα του κινητού σας για να γράψει το βίντεο και συνδυάζοντας τη φωνή με τις εκφράσεις σας δημιουργεί κινούμενα avatars. Οι μισοί περίπου από τους χαρακτήρες που χρησιμοποιεί είναι διαθέσιμοι δωρεάν, και μπορούν να αγοραστούν περισσότεροι με 0,99 δολάρια ο κάθε ένας. Τα μηνύματα μπορούν να αποστέλλονται μέσω SMS, e-mail αλλά και μέσω Twitter.

Ενώ η εφαρμογή μπορεί να φαίνεται εκτός της κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας της Intel, ο Bell δήλωσε ότι η εταιρεία έχει “κάθε πρόθεση να συνεχίζει την εξέλιξη και τη βελτίωση της.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS