ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 8.1 with Bing

Η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 8.1 with Bing

Η Microsoft επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες που είχαν δημοσιευτεί παλαιότερα για μια νέα έκδοση του πιο πρόσφατου λειτουργικού της συστήματος αποκαλύπτοντας τα Windows 8.1 με το Bing (Windows 8.1 with Bing). Η εταιρεία αναφέρει ότι ο κύριος σκοπός του νέου λειτουργικού είναι να επιτρέψει στους συνεργάτες της, την πώληση χαμηλότερου κόστους συσκευών με Windows. Η νέα έκδοση θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα στην έκθεση Computex της Tapei.

Windows 8.1 with Bing

Τα Windows 8.1 with Bing θα είναι ακριβώς όπως τα Windows 8.1 Update, με μία σημαντική διαφορά: το Bing έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στον Internet Explorer. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να αλλάξουν αυτή την επιλογή από τις ρυθμίσεις της μηχανής αναζήτησης του IE, αλλά οι OEMs δεν θα μπορούν να το κάνουν.

Επίσης, κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι τα Windows 8.1 with Bing δεν θα πωλούνται στην αγορά. Αυτή η έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές με προεγκατεστημένο λειτουργικό από τους εταιρείες που συνεργάζονται με τη Microsoft. Μερικές από αυτές τις συσκευές, ιδίως τα tablets, θα κυκλοφορήσουν έχοντας εγκατεστημένο το Office (η Microsoft δεν έχει καθορίσει ακόμα ποια έκδοση, αλλά υποθέτουμε το Office 2013), ή μια συνδρομή ενός έτους στο Office 365.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS