ΑρχικήinetΤο Adobe Creative Cloud είναι κάτω σε όλο τον κόσμο

Το Adobe Creative Cloud είναι κάτω σε όλο τον κόσμο

Adobe Creative Cloud
Adobe Creative Cloud

Άσχημα νέα για όσους χρησιμοποιούν το Adobe Creative Cloud, καθώς επίσης και όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτό. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι αυτή την στιγμή κάτω σε όλο τον κόσμο. Το ατυχές γεγονός που συνέβη πριν από λιγότερο από μία ώρα και φαίνεται να επηρεάζει Αμερική, Ευρώπη και Ασία Ειρηνικού.

Η Adobe έχει ήδη αναγνωρίσει το πρόβλημα και το ερευνά τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος έως ότου τα προβλήματα προσδιοριστούν και να μπορέσουν να επιλυθούν στη συνέχεια.

Λάβετε υπόψη σας ότι δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε σε υπηρεσίες Creative Cloud ή να δημιουργήσετε νέο Adobe ID. Δεν λειτουργεί ούτε η αγορά συνδρομών Creative Cloud.

Η σελίδα κατάστασης των υπηρεσιών Creative Cloud έχει ενημερωθεί ώστε να δείχνει τις τρέχουσες καταστάσεις. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες που προαναφέρθηκαν, μπορούμε να προσθέσουμε και δύο ακόμη που δεν λειτουργούν. Η μία είναι αδυναμία διαχείρησης ή τροποποίησης των λογαριασμών της ομάδας των χρηστών και η δεύτερη είναι ότι δεν είστε σε θέση να κατεβάσετε όλες τις εφαρμογές από την ιστοσελίδα της Creative Cloud.

Η εφαρμογή επιφανείας εργασίας του Creative Cloud φαίνεται να λειτουργεί, αλλά οι της εταιρείας γραμματοσειρές και οι ρυθμίσεις sync είναι offline.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS