Αρχικήinet14-χρονη απείλησε την American Airlines με τρομοκρατική ενέργεια

14-χρονη απείλησε την American Airlines με τρομοκρατική ενέργεια

Ένα κορίτσι που έπαιζε με το smartphone του θεώρησε καλό να κάνει μια πλάκα στην American Airlines. Προσποιούμενη λοιπόν ότι είναι τρομοκράτης (μπρος στο δρόμο που χάραξε ο Ξηρός) απέστειλε ένα tweet που ανέφερε ότι θα κάνουν κάτι πολύ άσχημο σε αεροπλάνο της εταιρείας. Η κοπέλα συνελήφθη φυσικά και μάλλον έμαθε ότι αυτά δεν είναι παιχνίδια.

 American Airlines

Η @QueenDemetriax_ δημοσίευσε το tweet πιστεύοντας ότι ήταν ένα πολύ καλό αστείο. Στο tweet ανέφερε το όνομα της American Airlines για να είναι σίγουρη ότι θα το διαβάσουν. Δήλωσε ότι ονομάζεται Ibrahim είναι από το Αφγανιστάν και ανήκει στην Al-Qaeda. Απείλησε την εταιρεία ότι μέχρι την πρώτη Ιουνίου θα κάνουν κάτι πολύ κακό. Η εταιρεία αμέσως απάντησε άμεσα αναφέροντας ότι είχε προωθήσει την IP και τα προσωπικά της στοιχεία στο FBI.

Η έφηβη προσπάθησε να εξηγήσει ότι ήταν ένα αστείο. Μετά από λίγο και αφού μάλλον είχε φοβηθεί πολύ, ανέφερε ότι το tweet το είχε γράψει ένας φίλος της και όχι η ίδια.

Το κορίτσι οδηγήθηκε στην αστυνομία χθες. Η αστυνομία του Ρότερνταμ την εντόπισε αμέσως μετά την συνομιλία της. Την συνέλαβαν και φυσικά την ρώτησαν γιατί το έκανε.
Σήμερα το πρωί η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη, αλλά εκκρεμούν περαιτέρω έρευνες για να διευκρινιστούν οι λόγοι που το έκανε. Η αστυνομία δήλωσε ότι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ασκήσει κάποια δίωξη.
Δεδομένης της ηλικίας της (14 χρονών), το όνομά της δεν έχει αποκαλυφθεί. Το σίγουρο είναι ότι μετά από όλο αυτό, την επόμενη φορά που θα σκεφτεί κάτι παρόμοιο δεν θα το κάνει τόσο παρορμητικά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS