ΑρχικήinetΤρία nοtebook με πρωτοποριακό ντιζάιν φέρνει η Dell στην Ελλάδα

Τρία nοtebook με πρωτοποριακό ντιζάιν φέρνει η Dell στην Ελλάδα

Τρία νέα μοντέλα με “σήμα κατατεθέν” το πρωτοποριακό ντιζάιν φέρνει η Dell στη χώρα μας. Ο λόγος για τα XPS 11, Inspiron 11 3000 και XPS 15, που παρουσιάσθηκαν στους εκπροσώπους του Τύπου από την αντιπροσωπεία της αμερικανικής εταιρείας και τον Ufuk Tosun, Regional Product Manager Dell Consumer, ο οποίος τόνισε πως σχεδιάστηκαν ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών τόσο για ψυχαγωγία όσο και για παραγωγικότητα.

Dell Inspiron 11

Η νέα “υβριδική” πρόταση της εταιρείας είναι το XPS 11, ένα ultrabook με οθόνη αφής που περιστρέφεται 360 μοίρες, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως tablet είτε ως laptop. Περιλαμβάνοντας την πρώτη οθόνη Quad HD (ανάλυσης 2560×1440) στις 11,6 ίντσες, το βάρος του ξεκινά από μόλις 1,13kg και πάχος του κυμαίνεται μεταξύ 11 και 15 mm, με συνέπεια να είναι ένα ιδιαίτερα λεπτό, ελαφρύ και φορητό 2-σε-1 Ultrabook.

Επιπλέον, το νέο XPS 11 ξεχωρίζει για την κατασκευή του με χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων και τη χρήση γυαλιού Corning Gorilla Glass, αυξημένης αντοχής που δεν χαράζεται. Επίσης, το πληκτρολόγιό του είναι φωτιζόμενο, ώστε να παρέχει άνετη εμπειρία χρήσης οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο χρήστης του.

Από την άλλη πλευρά, το Inspiron 11 της σειράς 3000 είναι μια αξιόπιστη, εξαιρετικά φορητή επιλογή, για καταναλωτές που είναι συνεχώ εν κινήσει. Το Dell Inspiron 11, 3000 διαθέτει μια 11,6 ιντσών οθόνη αφής με τεχνολογία capacitive touch 10 σημείων, με διπλή συστοιχία ψηφιακών μικροφώνων και τεχνολογία μείωσης εξωτερικών θορύβων, ώστε τα web chats να είναι εκπληκτικά σαφή – ακόμη και σε δημόσιους χώρους. Μέ πάχος μόλις 21,2 mm, βάρος που ξεκινά από μόλις 1.400 γραμμάρια και αυτονομία έως και 8 ώρες και 20 λεπτά, το Dell Inspiron 11, σειρά 3000, είναι ιδανικό τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για παραγωγικότητα.

Τέλος, το XPS 15 έχει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό, ενώ προσφέρει την επιλογή της πρώτης οθόνης 15,6 ιντσών Quad HD+ (3200 x 1800 pixels) στον κόσμο, η οποία είναι και η υψηλότερη ανάλυση σε ένα φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους, Ακόμη, παρέχει κορυφαίες επιδόσεις multimedia, προσφέροντας την υψηλότερη ανάλυση οθόνης στην κατηγορία του και υψηλές επιδόσεις, σε ένα ελαφρύ μηχάνημα που το βάρος του ξεκινά από 2kg.

Είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής 15,6 ιντσών στον κόσμο που διαθέτει οθόνη Quad HD+, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία IGZO με επιλογή τεχνολογίας touch. Η οθόνη διαθέτει περισσότερα από 5,7 εκατομμύρια pixels – πέντε φορές περισσότερα από το πρότυπο HD – παρέχοντας μια συναρπαστικά υψηλή ανάλυση. Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της δημιουργικότητας, το Dell XPS 15 παρέχει επιλογές επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i5 και i7 τετραπλού πυρήνα και επιλογές διακριτών γραφικών NVIDIA. Επίσης το Dell XPS 15 εκκινεί σε δευτερόλεπτα και λειτουργεί ταχύτατα, με επιλογές σκληρού δίσκου από 500GB έως 1TB, οι οποίες περιλαμβάνουν 32GB mSATA SSD ή δίσκο 512GB τεχνολογίας SSD, ενώ αξιοποιούν την τεχνολογία Intel Rapid Start.

kathimerini.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS