ΑρχικήinetOnline και πάλι το Demonoid, αυτή τη φορά για τα καλά

Online και πάλι το Demonoid, αυτή τη φορά για τα καλά

Το Demonoid είναι και πάλι online. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το δημοφιλές site επανήλθε, ανακοινώνοντας ότι δεν λειτουργεί γιατί εκτελούσε εργασίες συντήρησης. Υπήρχε μόνο ένα μήνυμα “Coming back soon, please check back later.”

Φυσικά, το “σύντομα” ήρθε λίγο αργότερα, σχεδόν πέντε μήνες μετά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια σιωπής, η δημοφιλής ιστοσελίδα Demonoid είναι και πάλι online, και ο tracker του λειτουργεί ήδη εδώ και μερικές βδομάδες. Τα παλιά μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια στοιχεία σύνδεσης, κάτι που σημαίνει ότι η βάση δεδομένων είναι η ίδια.

Demonoid

Αν και το domain έχει αλλάξει στο Demonoid ph, τα domains .com και .me, δείχνουν να λειτουργούν επίσης ανά-κατευθύνοντας στην νέα σελίδα.

“Μετά από μερικές διακοπές, εδώ είμαστε και πάλι online. Η ιστοσελίδα είναι τώρα στο cloud και έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές στον κώδικα της. Έτσι, ίσως δείτε μερικές δυσλειτουργίες εδώ και εκεί. Θα κάνουμε το καλύτερό για να έχουμε μια ομαλή λειτουργία το συντομότερο δυνατόν” αναφέρει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα.

demonoid staff

Το forum φαίνεται να λειτουργεί κανονικά και και το προσωπικό του Demonoid προτρέπουν τα μέλη τους να πουν ένα γεια.

Το TorrentFreak αναφέρει ότι, ενώ ένας από τους πιο δημοφιλείς torrent trackers είναι και πάλι online, θα μπορούσε ίσως να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στην πορεία. Σύμφωνα με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας, η εμφάνιση του site αυτό είναι μόνο μια προ-δρομολόγηση και Demonoid θα μπορούσε να βγει offline, ανά διαστήματα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS