ΑρχικήinetCyber Criminals: Hacked οι ιστοσελίδες της Toyota, της Renault και της Chevrolet...

Cyber Criminals: Hacked οι ιστοσελίδες της Toyota, της Renault και της Chevrolet στη Γουατεμάλα

Οι ιστοσελίδες της Renault, της Toyota και της Chevrolet στη Γουατεμάλα παραβιάστηκαν και παραμορφώθηκαν από ένα μέλος μιας Πακιστανικής ομάδας που ονομάζεται Cyber Criminals.

Τα domains που παραβιάστηκαν είναι: Toyota.com.gt, Renault.com.gt και Chevrolet.com.gt, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tech.com.pk.

“Hacked by Algeriano. TOYOTA & RENAULT & CHEVROLET της Γουατεμάλα είναι hacked. Οι Cyber Criminals ήταν εδώ”, έγραψε ο επιτιθέμενος στις ιστοσελίδες που παραμόρφωσε.

Algeriano

Το μήνυμα υποδεικνύει ότι ο hacker, ήθελε απλά να επιδείξει τις “ικανότητες” του και να προβάλει το όνομα της ομάδας του. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν φαίνεται να αποθηκεύουν ευαίσθητα δεδομένα με πληροφορίες πελατών. Ωστόσο, μια τέτοια επίθεση μπορεί να επηρεάσει την εικόνα μιας επιχείρησης.

Αυτή τη στιγμή, όλες οι ιστοσελίδες έχουν αποκατασταθεί.
Όλες οι ιστοσελίδες φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί από την ίδια εταιρεία. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι οι ιστοσελίδες υπέφεραν από την ίδια ευπάθεια την οποία ο hacker ανακάλυψε και εκμεταλλεύτηκε.

Αυτό θα πρέπει να δώσει ένα μήνυμα στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα sites, καθώς όπως φαίνεται η ανάπτυξη των ιστοσελίδων δεν είναι ασφαλής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS