ΑρχικήinetH Google κλείνει την υπηρεσία παράδοσης Bufferbox

H Google κλείνει την υπηρεσία παράδοσης Bufferbox

Google

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η Google αγόρασε την Καναδική Bufferbox και εχθές ανακοίνωσε ότι τελικά αποφάσισε να κλείσει την υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Bufferbox, μια εταιρεία που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν αντικείμενα μέσω δημόσιως προσβάσιμων θυρίδων, θα σταματήσει να λειτουργεί τον Απρίλιο.

Και ενώ η Bufferbox είναι μία εταιρεία που προσφέρει μία αρκετά βολική επιλογή,  να αποδέχετε δηλαδή παραδόσεις, όταν δεν μπορούν να σας βρούν στο σπίτι σας, η Google αποφάσισε ότι έχει μια καλύτερη χρήση για την υπηρεσία.

“Είμαστε σε συνεχή αναζητηση για νέους τρόπους που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να αγοράσουν τα αγαπημένα προϊόντα τους σε απευθείας σύνδεση πιο γρήγορα και ευκολότερα, και όπως πάντα, είναι σημαντικό να αξιολογηθούν οι τομείς στους οποίους θα εστιάσουμε τις προσπάθειές μας. Γι ‘αυτό πήραμε την δύσκολη απόφαση να ξεκινήσει η σταδιακή κατάργηση της αυτόνομης υπηρεσίας Bufferbox, αντί να μεταφέρουμε την γνώση, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία της ομάδας στα μελλοντικά προϊόντα της Google” διαβάζουμε σε ένα blog post που υπογράφεται από την ομάδα της Bufferbox.

Η υπηρεσία έχει σταματήσει να δέχεται νέες συμφωνίες και η τελευταία ημέρα που θα δέχεται πακέτα στις αποθήκες της θα είναι 31 Μάρτη 2014, ενώ η τελευταία ημέρα για να πάρετε το πακέτο σας από τις αποθήκες τους θα είναι η 21η Απριλίου 2014.

Η Bufferbox δραστηριοποιείται στην Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο ακι αν έχετε κάνει χρήση της υπηρεσία της καλύτερα να ειδοποιήσετε τους γνωστούς σας να προβούν στην τελική παραλαβή του πακέτου σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS