ΑρχικήinetH Google αγόρασε την Spider.io

H Google αγόρασε την Spider.io

Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι απέκτησε την Spider.io, μια εταιρεία ασφαλείας με έδρα το Λονδίνο που καταπολεμά τις διαδικτυακές απάτες στα δίκτυα διαφημίσεων. Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν, αν και η Google ανέφερε ότι θα χρησιμοποιήσουν το σύστημα ανίχνευσης της υπηρεσίας για τη βελτίωση της προβολής των διαφημίσεων τους.

spider.io google

“Με την υπηρεσία Spider.io, στα προϊόντα μας, μπορούμε να αναβαθμίσουμε τις προσπάθειές μας να εξαλείψουμε τους κακόβουλους  φορείς και να βελτιώσουμε ολόκληρο το ψηφιακό μας οικοσύστημα.”  δήλωσε ο Neal Mohan, αντιπρόεδρος του display advertising της Google.
Η ηλεκτρονική απάτη στις διαφημίσεις είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, για το οποίο οι advertizers πληρώνουν για την εμφάνιση και τα clicks στο Web που στην πραγματικότητα προέρχονται από bots. Ως εκ τούτου, οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά για τις εμφανίσεις που δεν φέρνουν νέους πελάτες.

Με την Spider.io, η Google ελπίζει ότι θα βελτιώσει την ακρίβεια των πληροφοριών και θα δώσει στους διαφημιζόμενους μια σαφέστερη, και καθαρότερη εικόνα του πως πάνε οι καμπάνιες τους και ότι τα αποτελέσματα που λαμβάνουν προέρχονται από ανθρώπους και όχι από bots.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS