ΑρχικήinetΒγήκαν τα 3D εκτυπωμένα νύχια και μοιάζουν σαν μία ταινία με aliens

Βγήκαν τα 3D εκτυπωμένα νύχια και μοιάζουν σαν μία ταινία με aliens

3D-Printed-Nails-Look-Like-Something-from-a-Movie-With-Aliens-1

Νομίζατε ότι το ασθενές φύλο δεν θα δείξει ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες? Ότι οι γυναίκες απαξιούν οτιδήποτε καινούργιο στους υπολογιστές και στα περιφεριακά τους? Λάθος ! Τα 3D ψεύτικα νύχια είναι πραγματικότητα. Και πιστεύουμε ότι θα τις ξετρελάνουν !!!.

Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε  ένα 3D εκτυπωτή, υπάρχουν υπηρεσίες 3D εκτύπωσης που είναι διαθέσιμες, και έτσι μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία για λίγα χρήματα, αν βρείτε ένα εικονικό 3D μοντέλο που σας αρέσει.

Αυτά σκεφτήκαμε όταν είδαμε την “τέχνη νυχιών” που δημιουργείται από τα  The Laser Girls , σε συνεργασία με τους σχεδιαστές Sophie Kahn και Lucas Goossens.

Αυτά τα νέα νύχια σίγουρα θα προσθέσουν μια εντελώς νέα διάσταση της έννοιας “μανικιούρ” και, γιατί όχι, πεντικιούρ. 

3D-Printed-Nails-Look-Like-Something-from-a-Movie-With-Aliens-2

The Laser Girls  έχουν δημιουργήσει ένα κατάστημα Shapeways όπου μπορείτε να δείτε – και σύντομα να παραγγείλετε – τα σχέδια. Τα ίδια σχέδια μπορείτε επίσης να τα δείτε και στο Instagram και στο Tumblr.

Βέβαι αν είστε συντηρητική με την εμφάνισή σας ίσως θέλετε να παραμείνετε στο κλασσικό μανό, άντε το πολύ πολύ στο Γαλλικό. Αν όμως λατρεύετε το υπερ-μοντέρνο και το εξωπραγματικό τότε είστε στο σωστό δρόμο. Υπάρχουν διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων στα μέχρι στιγμής υπάρχοντα σχέδια, αλλά η γκάμα αναμένεται να μεγαλώσει. Από την άλλη αν κάποια στιγμη καταφέρετε να πάρετε ένα 3D εκτυπωτή τότε θα σας σταματήσει μόνο το όριο της φαντασία σας.

Οι Sophie Kahn και Lucas Goossens πρόσφατα κατάφεραν να γίνουν δεκτοί στο Μουσείο Τέχνης και Σχεδιασμού στη Νέα Υόρκη, όπου και εξήγησαν πώς χρησιμοποιούν 3D εκτύπωση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS