ΑρχικήinetSwatchMate συλλαμβάνει τα χρώματα της φύσης

SwatchMate συλλαμβάνει τα χρώματα της φύσης

Η ικανότητα να “ζωγραφίσετε με όλα τα χρώματα του ανέμου” σταματάει να ανήκει αποκλειστικά στη Pocahontas της Disney.

Το SwatchMate Cube αναπτύχθηκε από τρεις φίλους και έχει ως στόχο να επεκτείνει τις δυνατότητες χρωματικών επιλογών στους σχεδιαστές και τους καλλιτέχνες με τα χρώματα που υπάρχουν γύρω τους.
SwatchMate Color Capturing Cube 1

Χρησιμοποιώντας μια εσωτερική σφαίρα με μια πηγή φωτός και έναν αισθητήρα χρώματος, τα Cube μπορεί να συλλάβει οποιοδήποτε δείγμα από το περιβάλλον του. Το Cube στέλνει στη συνέχεια το δείγμα μέσω Bluetooth Low Energy σε κάθε smartphone και από εκεί μπορείτε να το επεξεργαστείτε στο Photoshop. Εάν ο κύβος δεν μπορεί να συνδεθεί σε κάποια συσκευή, θα αποθηκεύσει μέχρι και 20 δείγματα σε τοπικό επίπεδο.

Ο Paul Peng, ο Djordje Dikic και ο Rocky Liang σχεδίασαν το Cube για να λειτουργήσει τόσο ως συσκευή για να έχουν οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες χρώματα από φυσικές πηγές, αλλά και σαν μέσο ταξινόμησης χρώματος, κάνοντας ουσιαστικά τη φύση άλλο ένα εργαλείο, στην εργαλειοθήκη (παλέτα) τους.
SwatchMate Color Capturing Cube

“Προσπαθούμε να το διαθέσουμε στους καταναλωτές μέχρι τον Ιούνιο του 2014” δήλωσε ο Peng στο Mashable. “Η ακριβής τιμή δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αλλά θεωρούμε ότι θα κυμανθεί στα 120 δολάρια περίπου, αν και αυτή τη στιγμή το έχουμε διαθέσιμο για προ-παραγγελία με 80 δολάρια.”

Δείτε το βίντεο του Kickstarter

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS