ΑρχικήinetPulseWallet, ξεχάσατε το πορτοφόλι σας; Πληρώστε με το χέρι σας

PulseWallet, ξεχάσατε το πορτοφόλι σας; Πληρώστε με το χέρι σας

Ίσως έχετε ζήσει την αμήχανη στιγμή που ανακαλύπτετε ότι έχετε ξεχάσει το πορτοφόλι ή την κάρτα σας στο σπίτι ή κάπου αλλού όταν είστε έτοιμος να πληρώσετε κάτι. Με την τεχνολογία φαίνεται ότι αυτές οι στιγμές σύντομα θα εξαλειφθούν.

Μια νέα κάρτα υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να πληρώνετε με μια σάρωση του χεριού σας και έτσι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για άλλες τέτοιες αμήχανες στιγμές.

Η PulseWallet συγχρονίζει την πιστωτική σας κάρτα με την παλάμη του χεριού σας μέσω μιας εσωτερικής συσκευής βιομετρικής τεχνολογίας. Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη τεχνολογία της Fujitsu για σάρωση της παλάμης που ονομάζεται Palm Secure, η ηλεκτρονική συσκευή φωτογραφίζει το μοναδικό πρότυπο της φλέβα ενός ατόμου, κάτω από το δέρμα.
Το ξεχωριστό μοτίβο των φλεβών του κάθε ατόμου καθιστά την αντιγραφή, και την κακόβουλη χρήση της κάρτας εξαιρετικά δύσκολη.
[tweet_embed id=420977926285172736]

“Εσείς είστε το πορτοφόλι σας. Έχετε εξασφαλίσει ότι το κλειδί το κρατάτε μόνο εσείς” αναφέρει η ιστοσελίδα.
Έτσι μπορείτε εύκολα να σύρετε το χέρι σας πάνω από το σαρωτή που θα υπάρχει σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση με την PulseWallet. Το σύστημα, παρουσιάστηκε επίσημα αυτή την εβδομάδα στο Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας και θα βγει στην αγορά τον Φεβρουάριο, όπως αναφέρει το Verge.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS