ΑρχικήinetCES 2014: Η LG παρουσίασε το Tablet Tab Book2 με κρυφό πληκτρολόγιο

CES 2014: Η LG παρουσίασε το Tablet Tab Book2 με κρυφό πληκτρολόγιο

CES-2014-LG-Tab-Book2-Slider-PC-with-Haswell-Shown

H LG παρουσίασε την διεθνή έκθεση CES 2014  ένα Tablet με το όνομα Tab Book2, το οποίο μπορεί να να χαρακτηριστεί καλύτερα ως ένα slider. Αυτό το Windows 8 tablet έρχεται πακέτο με ένα ενσωματωμένο πληκτρολόγιο QWERTY που γλιστρά εύκολα στο πίσω μέρος της οθόνης, όταν δεν χρειάζεται.

Όπως θα έχετε ήδη μαντέψει, το Tab Book2 είναι μια ανανέωση του μοντέλου του περασμένου έτους, το οποίο χαρακτηριζόταν από ένα επεξεργαστή Ivy Bridge και μια οθόνη 720p.  Η LG στο νέο μοντέλο έχει επεξεργαστή Intel Haswell και μια οθόνη IPS  1920 x 1080 pixels.

Όταν χρειάζεστε το πληκτρολόγιο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί στο πλάι του tablet και η οθόνη θα ολισθήσει προς τα πίσω και πάνω, μέχρι το Tab Book2 να μοιάζει περισσότερο με ένα φορητό υπολογιστή από ό, τι ένα tablet. Το πληκτρολόγιο του νέου μοντέλου αποκαλύπτεται εύκολα αρκετά, αν και η  Liliputing  δεν το χαρακτηρίζει εντυπωσιακό.  

Δεν υπάρχει κάποιο touchpad ή palm rest, και έτσι ώστε η πληκτρολόγηση γίνεται αρκετά δύσκολα. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν ειδικά πλήκτρα Fn.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο εκδόσεις του Tab Book 2, με το μοντέλο “ναυαρχίδα”  να είναι το 11T740 που είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i5 και Windows 8.1

Δείτε ένα βίντεο παρουσίασης του νέου Tablet

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS