ΑρχικήinetΤο Metro PuTTY για τα Windows 8.1 διατίθεται για κατέβασμα επί πληρωμή

Το Metro PuTTY για τα Windows 8.1 διατίθεται για κατέβασμα επί πληρωμή

Metro-PuTTY-for-Windows-8-1-Now-Available-for-Download

Το Metro PuTTY είναι το εξιδεικευμένο αλλά πασίγνωστο προγραμματάκι PuTTY client που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν SSH-2 συνδέσεις από τα Windows PCs τους, φέρνοντας στην αρχική οθόνη των Windows 8.1 σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του προγράμματος.

Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνει επιλογές ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PuTTY για γρήγορο private key authentication, υποστήριξη πλήρους ή ρυθμιζόμενου μεγέθους οθόνης, UTF-8 συμβατότητα, υποστήριξη αποθήκευσης των ρυθμίσεων μίας σύνδεσης και πληκτρολόγιο στην οθόνη.

Στην περιγραφή της εφαρμγης διαβάζουμε:  “Το Metro PuTTY είναι μία έκδοση της δημοφιλούς desktop εφαρμογής PuTTY. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε SSH-2 συνδέσεις σε οποιαδήποτε συσκευή που δέχετε SSH-2 και έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το PuTTY. Σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις μίας σύνδεσης οι οποίες συγχρονίζονται με το λογαριασμό σας στην Microsoft και υποστηρίζει key authentication“.

Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για δωρεάν, αλλά με μια χρέωση των $ 3.99 (€ 2.10), και  δωρεάν μπορείτε μόνο κατεβάσετε μια δοκιμαστική έκδοση του Μετρό PuTTY για τα Windows 8.1 για να δοκιμάσετε μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Η είδηση αυτή μας έκανε εντύπωση και την αθρογραφούμε, καθώς το PuTTY είναι μία εντελώς δωρεάν εφαρμογή και για Windows και για Linux. Μπορείτε κάλλιστα να το κατεβάσετε από εδώ.

Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι προς τα που οδεύουν τα πράγματα με τις Metro εφαρμογές, οι οποίες συνήθως είναι υποδεέστερες των κανονικών desktop αντίστοιχων εφαρμογών  και ενώ έπρεπε να είναι όλες εντελώς δωρεάν (που δεν είναι) έχουν αρχίσει να χρεώνουν και αυτές που σε desktop μορφή είναι χωρίς χρέωση (όπως το PuTTY).  Μήπως οι Metro εφαρμογές απευθύνονται σε αφελείς και βαριεστημένους χρήστες?

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS