ΑρχικήinetΗ NVIDIA ετοιμάζει εργαλεία overclocking για linux gamers

Η NVIDIA ετοιμάζει εργαλεία overclocking για linux gamers

Nvidia-Geforce

H NVIDIA θεωρεί ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν και να δοθούν στους χρήστες εργαλεία overclocking  για τους οπαδούς των games  κάτω από linux, που θα φέρουν τα linux στο ίδιο επίπεδο με τα Windows.

NVIDIA παρέχει πολύ καλύτερους οδηγούς [drivers] για την πλατφόρμα Linux, ειδικά τώρα που το Steam έχει ξεκινήσει και πολλά παιχνίδια έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Το μόνο πράγμα που λείπει από τα Linux είναι κάποιος έλεγχος πάνω από την κάρτα γραφικών βίντεο, όπως το overclocking.  Σύμφωνα με μια έκθεση του phoronix.com, αυτό πρόκειται να αλλάξει.

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας μιλήσω για αιφνιδιαστικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, μπορώ να σας πω ότι οριστικά  λαμβάνουμε τους gamers των Linux στα σοβαρά οπότε και θα τους εξοπλίσουμε με τα εργαλεία που χρειάζονται για να λάβουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία gaming. Μείνετε συντονισμένοι! ;)” είπε ο Κος Sean Pelletier της NVIDIA .

Αυτή είναι μία πολύ καλή είδηση ​​για τους παίκτες που θέλουν να έχουν τη καλύτερη δυνατή απόδοση του υλικού τους στην πλατφόρμα των linux, παίρνοντας μεγαλύτερο έλεγχο της λειτουργικότητας της κάρτας γραφικών τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS