ΑρχικήinetΟ biohacker Tim Cannon και η εμφύτευση χωρίς αναισθητικό

Ο biohacker Tim Cannon και η εμφύτευση χωρίς αναισθητικό

biohackerΜashable.com

Όχι, η παραπάνω εικόνα δεν είναι από την τελευταία ταινία Saw. Είναι μια φωτογραφία του biohacker Tim Cannon, του λεγόμενου “DIY Cyborg” που εμφύτευσε ένα chip υπολογιστών Circadia 1,0 στο μέγεθος ενός smartphone κάτω από το δέρμα του βραχίονα του.

Οι ασύρματοι αισθητήρες, που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών από τον Cannon και τους φίλους του hackers στο Grindhouse wetware, παρακολουθούν τα ζωτικά όργανα του και μεταδίδουν τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μέσω Bluetooth στην Android συσκευή του.

Ο Cannon ανέφερε στην Vice Motherboard, ότι το Circadia 1.0 θα μπορούσε “να μου στείλει ένα μήνυμα κειμένου, αν νομίζει ότι σε λίγο θα έχω πυρετό.” Η συσκευή θα μπορούσε στη συνέχεια να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιοι παράγοντες σας προκαλούν τον πυρετό. Οι μελλοντικές συσκευές του αισθητήρα αναμένεται είναι πολύ μικρότερες από αυτήν που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία.

Η τεράστια συσκευή, το μελανιασμένο δέρμα και τα ράμματα δεν είναι και τόσο καλαίσθητα. Η διαδικασία εμφύτευσης δεν είναι εγκεκριμένη ιατρικά, αφού ο Cannon την πραγματοποίησε με την βοήθεια μερικών φίλων του και χωρίς αναισθησία (!).

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS