ΑρχικήinetΓιατί το H33t άλλαξε domain;

Γιατί το H33t άλλαξε domain;

robinΕίναι γνωστό πια ότι τα torrent sites πάνε και έρχονται. Έτσι δεν αποτελεί πια έκπληξη αν κάποιο κλείσει, ή αλλάξει domain μετά την παρέμβαση της αστυνομίας. Η εξαφάνιση του H33t την εβδομάδα που πέρασε είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Η είδηση δεν ήταν έκπληξη για κανένα. Αναρωτήθηκε όμως κανείς γιατί το H33t έπρεπε να αλλάξει domain; Η βιαστική αλλαγή, οφείλεται στην Universal Music που ήθελε να εμποδίσει την πειρατεία ενός πολύ “καταπληκτικού” νέο άλμπουμ.

Η εταιρεία διέταξε τον καταχωρητή του domain H33t να κλείσει το H33t.com, εξαφανίζοντας την ιστοσελίδα από το internet. Η εταιρεία, Key-Systems, έπρεπε να αφαιρέσει το H33t.com από τους DNS διακομιστές της, αφού ε από γείχε εκδοθεί απόφαση από γερμανικό δικαστήριο.

Το H33t την επόμενη μέρα ήταν και πάλι online κάτω από το H33t.eu. Το TorrentFreak μας αναφέρει το όνομα του καλλιτέχνη και το όνομα του άλμπουμ που προκάλεσε όλη αυτή την ιστορία. Η Universal προσπάθησε να εμποδίσει τη διανομή των πειρατικών αντιγράφων του album του Robin Thicke Blurred Lines.
Μάλλον χρωστάμε χάρη στην εταιρεία για την αφαίρεση του album.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS