ΑρχικήinetΑπάτη με τις ψεύτικες εφαρμογές Facebook Password Finder και Facebook Hacker Pro

Απάτη με τις ψεύτικες εφαρμογές Facebook Password Finder και Facebook Hacker Pro

Εμπειρογνώμονες ασφαλείας ανακάλυψαν ιστοσελίδες που διαφημίζουν εργαλεία που υποτίθεται ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παραβιάσουν λογαριασμούς στο Facebook.

Σύμφωνα με τον Chris Boyd της ThreatTrack Security δυο διαφορετικές ψεύτικες εφαρμογές – που ονομάζονται Facebook Password Finder και Facebook Hacker Pro – διαφημίζονται σε ιστοσελίδες όπως τις findfacebookpasswords (dot) net,
downloadfacebookhack (dot) com και freefacebookhacking (dot) com.
Facebook-Password-Finder-Facebook-Hacker-Pro

Για να φαίνονται αληθινές, οι ιστοσελίδες περιέχουν και μαρτυρίες ευχαριστημένων “hacker” που υποστηρίζουν ότι οι συγκεκριμένες εφαρμογές τους βοήθησαν να παραβιάσουν λογαριασμούς στο Facebook, σε λίγα δευτερόλεπτα.

fpf

Στη σελίδα “About” των παραπάνω sites εμφανίζονται τα ονόματα, οι φωτογραφίες και τα βιογραφικά των ατόμων που έχουν αναπτύξει τα εργαλεία.

Βέβαια όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί από την ThreatTrack Security τα άτομα που εμφανίζονται δεν έχουν καμία σχέση με τις συγκεκριμένες ψευτοεφαρμογές.

fh

Τα “εργαλεία” φυσικά δεν λειτουργούν χωρίς ενεργοποίηση που κοστίζει περίπου 30 δολάρια. Ακόμα όμως και αν κάνετε την ενεργοποίηση τα “εργαλεία” δεν θα λειτουργήσουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS