ΑρχικήinetEdythe Kirchmaier 105 χρονών σερφάρει στο Facebook και οδηγεί το νέο της...

Edythe Kirchmaier 105 χρονών σερφάρει στο Facebook και οδηγεί το νέο της αυτοκίνητο

Αυτή είναι μια ιστορία για την κυρία Edythe Kirchmaier.

Η Edythe Kirchmaier είναι 105 χρονών και αυτή τη στιγμή κάνει βόλτες γύρω από Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, με ένα ολοκαίνουργιο Honda Civic. Κάποιος ανώνυμος χάρισε το αυτοκίνητο στην υπέρ-αιωνόβια όταν έμαθε ότι χάλασε το Dodge Caravan που οδηγούσε από το 1997. Η απουσία αυτοκινήτου εμπόδιζε την Kirchmaier να πραγματοποιεί το πάθος της – τον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία.

Kirchmaier

Η Kirchmaier τα τελευταία 40 χρόνια συμμετέχει ενεργά στο έργο του Direct Relief όπως ανέφερε στο Mashable η εκπρόσωπος της οργάνωσης Kerri Murray.

“Αφιερώνει ώρες και ώρες από τον χρόνου της για να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”

Μετά την παραλαβή του δώρου της, η Kirchmaier εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, με ένα όχι και τόσο παλιομοδίτικο τρόπο: μέσα από μια δημοσίευση στο Facebook.

[box type=”note” align=”alignleft” width=”200″ ]το Facebook έπρεπε να κάνει “recode το σύστημα του”, το οποίο δεν είχε συσταθεί για να αναγνωρίσει το 1908 σαν έτος γέννησης.[/box]Η Kirchmaier είναι το παλαιότερο εγγεγραμμένο μέλος του Facebook από τη στιγμή της εγγραφής της στα τέλη του περασμένου έτους. Σύμφωνα με την Murray, όταν η Kirchmaier προσπάθησε να καταχωρηθεί,  το Facebook έπρεπε να κάνει “recode το σύστημα του”, το οποίο δεν είχε συσταθεί για να αναγνωρίσει το 1908 σαν έτος γέννησης.

Κατά την εγγραφή της στο Facebook, η Kirchmaier ζήτησε από άλλους χρήστες για να βοηθήσουν την σελίδα του Direct Relief στο Facebook να φθάσει τα 105.000 Likes, που συμπίπτει με την 105α γενέθλιά της στις 22 Ιανουαρίου. Με την εμφανίση της στο The Ellen DeGeneres Show, η Kirchmaier ξεπέρασε το στόχο. Η σελίδα διαθέτει σήμερα πάνω από 123.000 Likes.

Η Kirchmaier διαθέτει επίσης το παλαιότερο δίπλωμα οδήγησης της Καλιφόρνιας και έχει ένα τέλειο ρεκόρ. Στα 86 της χρόνια πίσω από το τιμόνι, ποτέ δεν πήρε κλήση παράβασης και δεν ενεπλάκη ποτέ σε ατύχημα, σύμφωνα με την Murray.

Δείτε την καταπληκτική κυρία Edythe Kirchmaier

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS